Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés (2016. szeptember 6.)

Az eheti SmackDown Live a nebraskai Lincolnból jelentkezett, az adás elején a kötelek között Daniel Bryan.
Hölgyek és urak, üdvözlöm önöket a SmackDown Live-on! Ön nap múlva, a Backlash-en egy szupersztár élete mindörökké megváltozik, mivel meghirdettük a SmackDown Live legelső Six-Pack Challenge-t az új női címért. Hat nő fog besétálni a ringbe, egy kiesik majd, marad öt, aztán négy, majd 3, utána kettő, de végül csak egy, aki ezzel a SmackDown Live Női Bajnokának nevezheti majd magát. Ám mielőtt ez megtörténne, ma mind a hatan kötelek közé lépnek, egy 6 fős tag team mérkőzésen. - felkonferálja Becky Lynch-et.
Becky:
Amíg a függöny mögött voltam, végig azt hittem Nikki-t hívod be elsőnek.
 Daniel:
Ne értsetek félre, én szeretem a sógornőmet, viszont te voltál a SmackDown Live első számú női választása, ezért kezdem veled. De ha már szóba került Nikki Bella, megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam, október 5-én szerdán megtekinthetitek a Total Bellas évadnyitó epizódját. - a közönség pfujolva reagál. - De térjünk vissza ide. Becky, mit jelent számodra ez a lehetőség, hogy akár te is lehetsz a SmackDown Live legelső női bajnoka?
Becky:
Mindent... A belefektetett munkát, a győzelmeket, vereségeket, amivel viszonozhatnám a rajongók kedvességét és szeretetét, amit így mérföldekre az otthonomtól is megkapok. Bebizonyítanám, hogy nem hiábavaló. Tudod, talán oka van annak, hogy ilyen hosszú volt az utam idáig. Tanán oka van, hogy el kellett veszítenem a legelső WrestleMania mérkőzésemet. Talán oka van, hogy én voltam a legelső választásotok a SmackDown Live-ra. Így mikor győzelmet aratok a Backlash-en és a legelső SmackDown Live Női Bajnok leszek, az életem legnagyobb pillanata lesz. - megszólal Natalya zenéje.
Natalya:
Uncsi.......  Az igazság az, hogy a WWE Draft a karrierem fekete napja volt. Július 19... Mert összezártak veled, Becky. [...] A SmackDown Live az én birodalmam kellene legyen! Ennek ellenére, itt szenvedek már mióta az olcsó, förtelmes és természetellenes hajad miatt.
Becky:
Teljesen kifordultál magadból... Mi lett veled? - megjelenik Alexa Bliss is.
Alexa:
Vajon Naty végre képes lesz túltenni magát a hiányérzetén? Vajon Becky képes lesz végre túltenni magát a múlton? És vajon Daniel valaha is többet fog érni egy Balla-trófeaférjnél? Erre és más kérdésekre is választ kaphatunk jövőhéten... - Carmella szakítja félbe.
Carmella:
Elnézést... Az én nevem Carmella és én vagyok a moonwalking-oló, nagy dumás csajszi errefelé, aki mindig készen áll bármire. Gondolom láttátok mit tettem Niki Ballá-val, szóval azon ab bizonyos vasárnap... - Becky vág közbe, aki meglepődik, hogy Carmella-nak megfordult a fejében, hogy megszerezheti a címet. Beavatkozik Alexa is, aki hasonlóan vélekedik, és éppen ezért inkább az ír lányt hajszolná. - Miattam aggódtok legkevésbé? - le polly pocket babázza Bliss-t. - Polly, én vagyok Staten Island hercegnője!
A heel lányok összevesznek, mire Natalya azt gondolja, Becky szeretné őket egymás ellen uszítani. A rövid erőfitogtatás után a képernyőn Dean Ambrose aki segít valakinek megízesítenie a kávéját.

Miz a vezetőkhöz:
Ha jól értem, visszajövök a nyaralásról és ti még mindig a női címmel vagytok elfoglalva a SmackDown Live legfontosabb címe helyett? Nem törődve azzal, hogy vasárnak egy olyan ellen kell megvédenem ezt az övet, aki egy lúzer, Dolph Ziggler ellen a Backlash-en! Daniel, ahogy látom, még mindig nem sikerült túltenned magad a szavaimon.
Daniel:
Miz, veled ellentétben az a hat nő harcolni fog. Te pedig Dolph-ot lúzernek nevezed, közben eltűntél mikor szembe akart nézni veled. Mit gondolsz, mi vagy te? És akár tetszik, akár nem, vele kell megküzdened. Vagy ha nem, akkor akár már most ideadhatod azt a címet.
The Miz vs  Apollo Crews - a győztes Miz

Renee Young AJ Styles-szel beszélget, a riporternő a nem túl jól sikerült múltheti dologról kérdezi, amit vissza is nézhetünk. A szupersztárt kineveti egy stábtag, akit magához hív és megfenyegeti, hogy az nem lesz ilyen vicces, ha eltörik a fejhallgatója és emiatt kirúgják.

Bray Wyatt:
...a dolgok egész másképp voltak. Mindenért meg kellett küzdenem, hogy életben maradjak. [...] Élelem után kutattam a fák között, hogy kihúzzam másnapig. És ugyanabban az erdőben volt volt egy lény. Egy csúcsragadozó. Hasonlóan gondolkodtunk. Túl akartuk élni. Ám a ragadozó nem félt. Nem voltak erkölcsei. Nem voltak elvei. A ragadozó rettegésben tartotta az embereket. emberi húsból készített magának eledelt. A túlélésért küzdött ő is. Viszont az emberek változnak, mélyre ásnak, magasra törnek, alkotnak, így az efféle ragadozók hamarosan nem lettek többek, mint játékok. A történelem megismétli önmagát, Randy. Többi már nem vagy az a ragadozó, aki egykoron voltál. Én vagyok az emberi evolúció. Isten vagyok. És a fegyverem sokkal nagyobb, mint bármi amit kézbe tudsz venni. Itt van bent... Ezzel nem tudsz harcolni. Megtanulsz rettegni. Én fogok vadászni rád a Backlash-en. És nem marad több utánad, mint húscafatok, egy széttépett hulla. Fuss!
Nikki Bella & Becky Lynch & Carmella vs Natalya & Alexa Bliss & Carmella - Carmella szerzi meg a győzelmet, mikor Niki feladja neki a meccset.
The Usos vs The American Alpha - a győztes az American Alpha

Randy Orton:
Bray szereti a meséket, ugye? Megpróbálok az ő nyelvén beszélni. Volt egyszer réges rég egy ember, aki a vadonban élt. Hosszú ideje nem evett, tudta élelmet kell találnia, különben meghal. [...] Talált egy nyulat. Útja során egy kígyóval találkozott, akinek ugyanaz kellett, de csak egyikőjüké lehetett. Az ember közelebb lépett, a kígyó nem mozdult. így tett még egy lépést, és még egyet, arra várt, hogy a kígyó támadni fog. De a kígyó nem csinált semmit. [...] Azt hitte a kígyó talán jobban fél tőle, mint ő tőle. Így elejtette a nyulat, viszont ahogy egy lépést tett volna vele, a földre vágódott. Ekkor mart a kígyó. A kígyónak a nyúl kellett, de mikor meglátta az embert, már tudta, mindkettőt megkaphatja. Csak ott kellett lapulnia, türelmesen várni, hogy az ember elbízza magát.
A ringben Fandango:
Uraim, hölgyeim... Sajnálatos mód a tag team társam, Tyler Breeze most nem tud itt lenni, épp Dubajban nézegeti az új divatos cuccokat. Viszont találtam valakit, akivel ma Fandango tangózni fog. Hogy hívják hölgyem? Látom tele vagy tetoválással, veszélyes...ez tetszik, mit jelentenek. - szereti a természetet. - A természet csodás, de foglalkozzunk inkább a tánccal. Nézzük meggyőz-e a csípőmozgásod. - nem győzi meg. - A mozgásod te van hazugságokkal. Te hazudós vagy. - a nő szerint ez a csípőmozgás az "igazság", csak Fandango nem tudja elfogadni. A táncos megkérdi, van-e más, akiben van tehetség, elég tűz... erre érkezik Kane.
Hype Bros vs Rhyno & Heath Slater - a Gore után Rhyno fektette Ryder-t két vállra.

Charly Caruso:
Íme a WWE bajnoka, Dean Ambrose. És a kihívója, AJ Styles.
Dean:
Charly, nagyszerű munkát végzel, de mielőtt csúnya dolgok történnének, tegyél meg egy szívességet a saját érdekedben, lép hátrébb, nehogy Styles valami őrültséget csináljon. AJ, hoztam neked valamit, ajándékot, nyisd ki. Igen, egy trófea. Amit nem a győzelemért, hanem a részvételért osztogatnak. Nem szerettem volna, hogy szomorú légy, hogy te nem kapsz majd semmit, mert ez az egyetlen trófea, amit tőlem kapsz.
Styles:
Ezt viccnek szántad ugye? Neked ez az egész csak egy vicc, ugye? Csak tudod, fogalmad sincs, kibe botlottál. Ha tudnád, nem viccelődnél velem. - erre Ambrose bejátszatja a múltheti felvételeket, mert nem kell senki ahhoz, hogy AJ kinevettettesse magát. - Szerinted ez mókás volt?
Dean:
Mindenki szerint nevetséges voltál. - ezután azt mondja, AJ kezdjen valamit ezzel a vasárnapi anyuka hajstílussal.
Styles:
Fogadjunk szerinted ez is vicces. Ilyesmit mondott az a személy is, akit legutóbb elintéztem. Nekem ez a trófeám - a Cena-s karpánt. -, látod? Nem ez a darab sz*ar. Nem kell adnod nekem semmit. Majd én veszek el tőled, mégpedig azt a trófeát amit a válladon hordasz, most vasárnap, a Backlash-en. Ahogy John Cena-val tettem, téged is legyőzlek. Gyerünk Ambrose, lökjed a poénjaidat, nézz le, nézz túl rajtam, mondd, hogy én egy vicc vagyok. Csak tudod, egy valami nagyon komoly. Hogy teljesen tisztán legyőztem John Cena-t, pontosan itt, a WWE ringjének közepén. És Dean, azért legyünk őszinték... te nem vagy épp egy John Cena.
Dean:
Nem, nem vagyok John Cena. Igen, te jobb vagy Cena-nál, csak tudod, itt most nem játszani fogunk, mint Cena esetében, itt csatatér lesz. Az én csataterem, ahol az embereket leviszem a víz alá és nem fognak többé levegőt venni. És ha valaki, akor ezt te pontosan tudod, mert mikor legutóbb harcoltunk, akkor megvertelek. De nem érdekel a múlt, csak jelzem, hogy a Backlash-en, szintén elintézlek. Itt foglak elintézni a kötelek között a padlón, bajnokként fogok távozni, szóval ha kell trófea, még felveheted azt a földről, mert annak, aki itt a második, csak ennyi jár. - AJ inkább övön aluli rúgással reagál.
Az eheti SmackDown Live végén Styles mutat a WWE címre és azt ígérte, bajnok lesz vasárnap.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.