Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember 26.)

A piros csapat eheti, PPV utáni első adását Roman Reigns nyitja, aki most vívja visszavágóját a korábbi bajnok, Rusev ellen.
Roman Reigns vs Rusev - győztes nincs, továbbra is bajnok Roman.

Mick Foley a ringben:
Múlt éjjel, a Clash of Champions-ön Cesaro és Sheamus egy egészen ijesztő zárását mutatták be a Best of 7-jüknek, aminek végül egy orvosi leállítás lett a vége. Matematikailag lehetetlen győztest hirdetni, ez így döntetlen. Most az következik, hogy mindkettejüket kihívom ide. - behívja őket. - Uraim, engedjétek meg...
Sheamus:
Mick... Hogy gondolod most ezt a beszélgetést? Mikor kiírtad ezt a Best of 7-t, azt ígérted, hogy aki fizikálisan dominánsabb, az egy bajnoki címmérkőzést kap.
Cesaro:
Ezért vagyok itt.
Foley:
Ezt ígérted nekünk, igaz? [...] Mindkettőnknek azt ígérted... Ti pedig ott a közönség soraiban fogjátok már be a szátokat, amíg beszélek, értem?
Cesaro:
Ha csöndet szeretnél miért nem mesélsz nekik valami idióta ír viccet?
Sheamus:
Nagyon vicces, Cesaro, de most arról van szó, hogy tegnap péppé vertük egymást, [...] te Mick pedig azt mondtad, aki fizikálisan dominánsabb, az kap egy lehetőséget. Ha ez nem én lennék, akor fogalmam sincs miféle sorozatot néztél.
Cesaro:
Állj már meg! Nekem úgy rémlik, a harcunk végén én álltam itt a ringben, te pedig a szégyenfutást mutattad be. - hosszú veszekedés következik.
Foley:
Sheamus-nek igaza van. De neked is, Cesaro. Mindkettőtöknek. Mindketten tanúbizonyságot tettetek fizikai dominanciátokról, a legjobbat hoztátok ki egymásból. [...] Egy győztest és egy vesztest kellene ma kihirdetnem, de ahogy ezen töprengtem, arra jutottam, mindketten kaptok lehetőséget. De hogy tiszta legyen, ez nem külön-külön jár nektek, csak egyet kaptok közösen, amin osztozhattok. Együtt szálltok harcba a Tag Team Címekért!
Cesaro:
Mi a fene? - folytatódnak a veszekedések, de Mick-nek ez nem tetszik.
Foley:
Én sem így terveztem, de tetszik vagy sem, ti lesztek a most következő mérkőzés győzteseinek első számú kihívói.
New Day vs The Club - a győztesek és továbbra is bajnokok, akiket Sheamus és Cesaro kihívhat, a New Day.
Az öltözőben folytatódik a veszekedés, mire Foley kijelenti, nem csak szórakozik, ugyanis a PPV-n könnyezett a többi Hall of Famer mellett, mert Sheamus és Cesaro gyakorlatilag ellopták a show-t, akkora meccset hoztak össze. És hét mérkőzés elég volt, mert ha nyolcadik lenne, valamelyikük jó időre kiírná magát. Ő viszont semelyiküket nem veszítheti el, mert két nagyszerű szupersztárról van szó, de ha csapattá szervezi őket, megváltoztathatják a tag team birkózás teljes arculatát. Felidézi, mikor korábban tett össze olyanokat, akik nem kedvelték, de tisztelték egymást, és ők varázslatos teljesítményt nyújtottak. Bizalmat kér, és hogy próbálják meg, aztán meglátjuk, ott lesz-e az a bizonyos varázslat, mert ők ketten csodálatosak, ezzel pedig a GM tisztában van.

Bayley vs Anna Fields - a győztes Bayley, aki ezután így nyilatkozik a PPV estéjéről:
Múlt éjjel Charlotte és sasha megmutatták miért is ők ketten a legjobbak eben az iparban. [...] De ha egy pillanatig is azt hiszik, az a Triple Threat volt az utolsó alkalom, hogy velem találkoztak, hát majd jól meglepődnek. Én és a WWE Univerzum még csak most indultunk útnak, mert nem hátrálok, amíg nem ölelhetem magamhoz a Női Címet.
A backstageben Foley lép oda Stephanie-hoz és elmondja, mennyire csalódott benne, hogy gyakorlatilag eladta a Clash of Champions-ön a mérkőzést, majd Triple H-dzel is találkozott, aki limuzinnal érkezett és erről videó készült, ami felkerült a WWE oldalára. Steph magyarázkodik, hogy csak annyiról van szó, a férje hazavitte őt egy hosszú nap után. Azt állítja, HHH még nem is látta a PPV-t, ami szerinte egyébként kiváló volt. Ezután leszögezi, a főesemény tisztaságának garantálása a GM feladata. Nem azért hívta ide, hogy Sheamus és Cesaro egészségügyi tanácsadója legyen, arra ott vannak az orvosok. Üzletembernek hívta ide, mert úgy gondolja van hozzá esze, épp ezért nem a szívére, hanem az agyára kellene hallgatnia. Ha viszont nem működik GM-ként, nem érdemes rá, akkor elküldi nagykövetnek. Bizonyítania kell. Közben említésre kerül, hogy Seth Rollins nem képes küzdeni, mert sérült, ezért rá is figyelni kell, hogy ne essen baja.

Rich Swann & Cedric Alexander vs Lince Dorado & Drew Gulak - a győztesek Swann és Alexander.
Sheamus & Cesaro vs Willis Williams & Nick Cutler - a győztes az ír és a svájci csapata.

TJ Perkins-t interjúvolják:
Ez a cím, egy valóra vált álom. Egy olyan álom, amit 1998 óta ringattam. Volt idő, mikor nem hittem, hogy valaha is eljuthatok ide. De mégis itt vagyok és a Hétfő Esti RAW-n léphetek ringbe. És nem utolsó sorban, én vagyok a Cirkálósúlyú Bajnok. Rengeteget álmodoztam erről a pillanatról, de nem hittem, hogy megtörténhet.
Brian Kendrick:
Csak annyit kérdeznék, jó érzés-e? Jó érzés-e, mikor az álmod valóra válik? Hogy azt hordod a válladon, ami engem illet? Mert az az öv hozzám tartozik. [..] Az igazság az, hogy tartozol nekem, mert nekem köszönheted az egész karriered.
TJ:
Tudod mivel tartozok neked? Viszonoznám a fejenvágást, amit a tegnapi meccs után kaptam. - Brian tiltakozik.
Brian:
Nyugi. Azt szeretném, hogy kimenj a közönség elé és jól érezd magad. Hogy ússz a rivaldafényben, amit kapsz, mert mikor ismét egymással állunk szemben a kötelek között, akkor fel kell ébredj ebből az álomból.
Charlotte és Dana érkeznek a ringbe ünnepelni:
A Clash of Champions ismét az én napom volt. Ismét sikeresen megvédtem a Női Címet, megmutatva nektek újra, miért is vagyok én a WWE királynője. Dacoltam a fogadóirodák statisztikájával és legyőztem két egyébként igen jó női birkózót. Ez a különbség köztem és Bayley és között. Köztem és Sasha között. Én nem csak beszélek, hanem bizonyítok is. Most azt gondoljátok, ismerős ez a szöveg, hiszen hónapok óta próbáltok beállítani valakit, mint a nő, aki majd megállítja Charlotte-ot. De minden éjjel, minden mérkőzés után csalódást kell okozzak nektek, mert rá kell jöjjetek arra, amit én már jól tudok. én nem egy ölelni való Bayley vagyok, nem az internetes cukiság Sasha Banks vagyok, én vagyok, aki ennek a divíziónak termeli a pénzt. És senki sem... - Sasha szakítja félbe.
Sasha:
Először is, jól gondold meg mit beszélsz, mert a múlt éjjel talán a te napod volt, de ettől az még az én címem.
Charlotte:
Sasha szívem, ha ez a te címed, akkor miért van az én derekam körül?
Sasha:
Ne szakíts félbe! Másodszor, te tegnap Bayley-t győzted le és nem pedig engem. Ez pedig azt jelenti, nekem még mindig jár egy egy az egy elleni visszavágó, Charles királynő, és én most azonnal akarom ezt a visszavágót! - Charlotte megpróbálja lecsendesíteni a meccset követelő tömeget.
Charlotte:
Na idefigyelj, Sasha "Wanks" - igen, ez W. - Meglehet, hogy a te elképzelésed szerint egy élő legenda vagy, de meg kell tanuld, annál, aminek te hiszed magad, én sokkal jobb vagyok. Tudod mit, igazad van, kiérdemelted. És megadom ezeknek az embereknek amit annyira akarnak, így neked is amit annyira akarsz. Megkapod a címmérkőzést. - leveszi a köpenyt, de aztán nevet és hozzáteszi - De csak jövőhéten. - ezután ígérgetések, majd dulakodás következik, amiből Sasha jön ki jobban.
Seth Rollins jelenik meg, valószínűleg a ringbe szeretne menni, de Foley megállítja:
Seth, hogy érzed magad?
Seth:
Lassan minden oké lesz, Mick. De figyelj, értsd meg, semmi nem állíthat meg, hogy megjelenjek a Highlight Reel-en, érted? - A GM próbálja lebeszélni, hogy megérti, de ez nem a megfelelő hely és idő, mert orvosilag nincs engedve. Foley megérti, volt ilyen helyzetben, de Seth-nek is meg kell érteni, hogy ez most nem lehetséges.  - Cseszd meg a szabályaidat, Mick... Láttam..., láttam ahogy Stephanie beszállt Triple H-dzel abba a limóba, é nem fogom leülni, tétlenül nézni, ahogy Kevin Owens marhaságokat hord össze a történtekről és rólam. [...] Látom, hogy a te szád mozog, de mintha Stephanie szavai folynának ki belőle.
TJ Perkins vs Tony Nese - a győztes TJ

Jericho:
Csendet. Csendet kérek, ugyanis a mai a WWE történelmének legjelentőseb Highlight Reel adása. - ezután kifejezi nemtetszését, hogy Ashton Kutcher és Danny Masterson azt állítja, szorosabb barátság van közte és KO között; Chris megígéri, ha Kutcher-ék feltűnnek jövőhéten a RAW-n, mi LA-ben lesz, felveszi őket Jericho Listájára, ami nem fog nekik tetszeni. - Akkor jöjjön az adás legnagyszerűbb része... hé, várjunk csak, azt mondtam emerről kamerázzál - szól az operatőrnek -, mert ez a szebbik oldal! Most te is felkerülsz a listára! Tudjátok még ki van a listán, te idióták? Seth Rollins a listán van, tudjátok miért? Hát mert megint megsérült! 17 éve vagyok a WWE-ben, de sosem sérültem meg, ellenben Rollin-szal, aki másfél éve van itt, de már megint a sérültek listáján van. De most jön a jó hír. Az ember, aki miatt a listára került, aki megsebezte őt, ma ez az ember a vendégem. Emellett ő a legjobb barátom és a leghosszabb ideje uralkodó Universal Bajnok a biznisz történelmében, szóval köszöntség a vendégemet, a bajnok Kevin Owens-t!
Kevin:
Ez igazán szép. Elég drágának néz ki. - igen, drága a monitor, Chris értékeli a dicséretet. Ezután elmondja, címvédésekor Owens megmutatta, mi is a kiválóság.
Jericho:
Megmuattad milyen kell legyen egy bajnok, én pedig büszke vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű ember és bajnok az én legjobb barátom.
Kevin:
Köszönöm, Chris. Először is hagy mondjak valamit. Normálisan most öltönyben lennék és természetesen a címmel, de most Ohióban vagyunk... - kipfujolják. - nyugi, én sem tapsolnék nektek. És nem fogok tisztelegni egy olyan város előtt, ahol Dean Ambrose él, lélegzik és sétál. - Jericho emlékezteti, hogy a kék csapat tagja még tartozik neki a dzseki miatt. - De térjünk rá a múltestére, mikor bebizonyítottam, valóban az vagyok, akinek mondtam magam. Bebizonyítottam, hogy a drafton nekem kellett volna lenni az első számú választásnak, sőt, nem csak benne voltam a főeseményben, én voltam a főesemény, és én, NEM  Seth Rollins vagyok az igazi férfi! Mert nem csak legyőztem őt és megvédtem a címemet, de megsebeztem és a sérültek listájára tettem, és nem, nem kell őt sajnálnotok, mert ez csak a karma volt. Ugyanis az utóbbi időben ő a férfinak hívta magát, közben... oké, valóban ő volt a férfi. Vessünk egy pillantást arra a listára, akiket ő sebzett meg: John Cena, az ikon Sting és a Demon King Finn Bálor. Eddig ő volt a legveszélyesebb férfi erre felé és én elintéztem, ezért mától én vagyok a legveszélyesebb férfi a WWE-ben. - Rollins zenéje szakítja félbe, akinek a biztonságiak útját állják. Foley is megjelenik. Owens folytatja. - Rollins, ne figyelj ezekre az idiótákra. Na jó, vigyétek oda hátra, ahol a helye van.
Jericho:
Gyerünk, Rollins!
Kevin:
Mutassátok meg neki az orvosi jegyzőkönyvet, miszerint nem tud harcolni, mert Kevin Owens kettétörte! Vigyétek innen, mert ez most az én pillanatom. Tűnj innen Seth, menj újratervezni, újjáépíteni és visszaszerezni, kishaver.
Jericho:
Nem tetszett, amit láttatok, igaz? Inkább azt szeretnétek, ha Rollins idejönne és elverne minket, ugye? - érkezik Enzo és Cass. Bemutatkoznak. Jericho kérdőre vonja őket, hogy minek jöttek ide, majd felveszi őket a listára, de először "Ezno"-t ír Enzo helyett és "Cas"-r Cass helyett. Owens javította ki a hibákat, aminek nem nagyon örült a műsorvezető.
Enzo:
Tehát azt mondod ajándékot adsz, listát vezetsz ilyen hülyeségekről és kétszer is ellenőrzöd, helyesen írtad-e a szavakat. Ki ez az ember?
Big Cass:
Ki vagy te? Csak nem a mikulás?
Jericho:
Akár a mikulás is lehetek. Talán odamegyek és az öledbe ülök.
Big Cass:
Mit mondtál? - azt feleli semmit. - De határozottan mondtál valamit, megismételnéd kérlek. - továbbra is állítja, semmit. - Azt mondtad idejössz és az ölembe fogsz ülni. - tagadja. - Igazából az emberek ülnek a mikulás ölébe, nem pedig fordítva, de ez nem számít. Azt mondtad az ölembe fogsz ülni.
Jericho:
Nem, én azt mondtam képen foglak vágni. - ilyenre Cass nem emlékszik. - Pedig ezt mondtam. - Cass megkérdezi a közönséget, akik vele értenek egyet.
Kevin:
Tökmindegy mit mondott! Akkor most én mondom, hogy jól képen váglak, akkor mi van?
Jericho:
Igen, mindkettőtöket felképelünk, csakhogy nincs ma egymás ellen meccsünk, idióták, szóval sajnáljuk.
Cass:
Az imént beszéltem Foley-val hátul és azt mondta, igenis lesz ma meccsünk, Chris Jericho és Kevin Owens ellen itt és most.
JeriKO vs Enzo & Cass - a győztes a bajnok csapata.

Az eheti RAW záróképein a két "legjobb barát" ünnepel a kötelek között, majd KO rá is lép Enzo-ra.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.