Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember 19.)

Az adás elején Roman érkezik az arénába, aki azzal kezdené, hogy valamire egy hetet várt, de Stephanie szakítja félbe:
Figyelj, Roman... tudom mit forralsz a fejedben, de nekem le kell vezetni ezt a műsort, Mick-kel egész héten tárgyaltunk róla, hogy is kezeljük ezt a helyzetet, és egy egész jó megoldással álltunk elő. - Foley zavarja meg.
Foley:
[...] Amíg távol voltál, Stephanie , Szingapúrban képviselted a céget, addig kezembe vettem a dolgokat, de sajnos kihullott onnan. Talán nem fejeztem ki elég érthetően, hogy nem szeretném, ha bármi közbeavatkozás lenne a főeseményen, talán az én hibám. Így a két érintettet, Seth Rollins-ot és Rusev-et egymás ellen teszem mérkőzésbe, ma este, eben a ringben.
Roman:
Ez eddig oké, Mick. De mi lesz velem? Három hete az ő férje, Triple H tett nekem keresztbe. Múlthéten Rusev tette ugyanezt. Tudom, hogy soha többé nem látom azt a gyáva Triple H-et, de Rusev valahol ott van hátul.
Foley:
Figyelj, csak hat nap és megkapod Rusev-et, a Clash of Champions-ön, és az a meccs a US címért megy majd.
Stephanie:
Én személyesen garantálom, hogy ez a mérkőzés létre fog jönni. - Reigns szarkasztikusan megköszöni.
Foley:
Nem lehet panaszod Steph-re, mert teljesen félretette a vitákban azt, hogy egyébként nem kedvel téged. [...] Roman, rég figyellek téged és Kevint, mindketten mindent beletesztek a meccseitekbe, ami egyszerűen gyönyörű. [...] Hogy is pfujolhatja ki a WWE Univerzum Roman Reigns-t? Megtalálják az okot, de tudod, attól mert nem feltétlenül vagyunk egy véleményen, ettől még egy nagy RAW családhoz tartozunk. És egy három órás harc köt össze minket a SmackDown Live ellen. Stephany olyan amilyen, de mikor a füst kitisztul a szeme elől, tudja mi a jó döntés. Ha nem így lenne, otthon a kanapémon ücsörögnék és nem lenne állásom se, nem lenne Holey Foley. - Steph megkéri, ne mondjon ilyet. - De ez az igazság. Az utóbbi évekre teljesen eltűntem ettől a cégtől. [...] Neked köszönhetően újra itt vagyok, van egy műsorom a WWE Network-ön. De ha az értékelésben alul maradunk, ezt mind lerombolja. Most már itt az én időm, hogy rendbe tegyem a dolgokat. - A szavát adja garanciaként arra, hogy mindent megtesz a győzelemért.
Stephanie:
Épp ezért vagyok ennyire büszke, hogy te vagy a RAW GM-je. Szóval halljuk, mit tennél most?
Foley:
Helyre teszem a dolgokat, mert adok Roman-nek egy visszavágót Kevin Owens ellen ma estére. - KO érkezik.
Owens:
Foley, most komolyan beszélsz, vagy... Ez biztos csak valami vicc, ugye? Bizonyosan egy új szövegen dolgozol a következő stand-up előadásodra, amire szükséged lesz, ha Steph-nek elege lesz belőled. Ennek semmi értelme, múlthéten kétszer is megvertem Roman Reigns-t. Most inkább arra kellene készülnöm, hogy vasárnap meg tudjam védeni Rollins ellen a címemet. Hallottad, Roman? Én vagyok ott a Clash of Champions főeseményén, nem te, kis haver! Ugyan már Stephany, mi ez az egész?
Stephanie:
Nézd, Kevin, amit Mick mondott, az úgy is lesz, így ismét szembe kell nézned Roman Reigns-szel, de természetesen nem a Universal címért.
Foley:
Igen, az úgy nem lenne fair, viszont a tét nélküli mérkőzés egy acélketrecben lesz! [...] ost, hogy ismerjük a mai főeseményt, kezdődjön is a mai show! Érezzétek jól magatokat! - Seth érkezik.
A vita folytatódik a backstageben.
Steph:
Kevin Owens egy steel cage mérkőzésen hat nappal az első exkluzív RAW PPV előtt, ahol címet kell védjen? - a GM nem igazán tud reagálni, mert Rusev érkezik.
Rusev:
Foley! Foley! Miért adtál lehetőséget annak a kutyának, hogy kihívjon a címemért?
Foley:
Adtam neki egy lehetőséget, mert szerintem megérdemli.
Rusev:
Nem érdekel, mit gondolsz. És még egy értelmetlen meccset is adtál Rollins ellen ma estére. - azt mondja, neki most ünnepelnie kellene a feleségével, most megjelenő filmje miatt. Szerinte a GM féltékeny a Rusev-családra.
Foley:
Inkább koncentrálj a vasárnapi Roman elleni meccsedre, meg a mostanira, mert ugye szembe kell nézned Rollins-szal, szóval mehetsz is. És gratulálok - mármint a házassághoz, vagy a filmhez.
Seth Rollins vs Rusev - dupla kiszámolás

A backstageben Mick, Dana és Charlotte nézik vissza a múltheti kihívói meccset, ahol észrevették, hogy Sasha és Bayley válla is a földön volt. A bajnok szerint mivel legyőzték egymást, nincs kihívó. A GM nem törli a meccset, hanem Triple Threat-et jelent be.

Jericho úgy érzi, Foley nem csak Kevint húzatja, de őt is, mert barátok. Szerinte a GM ezzel pozícióját próbálja erősíteni. Papírt és tollat ragad, hogy listázza Mick döntéseit aszerint, hogy jók-e, vagy rosszak. Ő úgy látja, GM-ként csak rossz döntéseket hozott.

Braun Strowman vs Sin Cara - a győztes Strowman

Bayley:
Sasha, el se tudom mondani, milyen izgatott vagyok, hogy ismét veled egy ringben leszek vasárnap. Hárman, csak úgy, mint régen.
Sasha:
Igen, a régi NXT-s szép idők, mikor egymás határait feszegettük. Közös történelmünk van. De az csak a múlt. Ez egy új era, és ez a RAW, ahol le is győztelek, múlthéten.
Bayley:
Várj egy kicsit tesó, én is legyőztelek téged múlthéten, épp ezért lesz triple threat. A jó hír, hogy egyikünk vasárnap az új Női Bajnok lesz. - hogy ki lesz, abban nem értenek egyet.
Bayley & Sasha Banks vs Charlotte & Dana Brooke - a győztes a bajnok csapata

Steph:
Hello, Seth. Örülök, hogy az irodámban láthatlak.
Seth:
Én is, tudod, elég sok emléket idéz fel nekem ez a hely. Sokszor töltöttünk el itt kellemesen időt, teljesen össze vagyok zavarodva, még mindig nem értem, miért lett most fontosabb Kevin Owens?
Steph:
Nézd, semmi közöm a Fatal 4-on történtekhez. Miért nem tudunk túllépni már ezen?
Seth:
Nem seprejük ezt a szőnyeg alá. Tudom az igazságot, végül is nem ezért jöttem. Csak azért, hogy mondd már el, miért?
Steph:
Nem magyarázhatom meg azt, amiről fogalmam sincsen. De ha tippelnem kéne, tudod, talán KO-nak igaza volt. Te vagy az oka, hogy a WWE legfontosabb címe a SmackDown Live-on kötött ki. És vesztettél Finn Bálor ellen is. És a férjem talán, az az ember, aki felkarolt téged a Shield-ből, megelégelte, hogy rontod a hírnevét. Talán.
Seth:
Talán? Akkor talán a Clash of Champions után te és a férjed ráeszméltek majd, mikor Kevoin a hátán fekszik és pedig felette állok a címet magasba emelve, hogy rossz döntést hoztatok. Rossz lóra fogadtatok. Aztán talán visszakönyörögtök majd. De talán nem élek vele. Inkább a legrosszabb rémálmotok leszek. Egy olyan bajnok, akit nem tudtok kontrollálni, mert előre tudom majd minden lépéseteket. És Stephanie, nem irányíthattok engem!
Steph:
Nem merészelj engem fenyegetni, Seth. Nem volt fogalmam se arról, mit tesz az uram, de msot, hogy ilyen hangnemben beszélsz velem, megérdemelted. Hogy szerintem Kevin megfelel-e bajnoknak? Igen. Neki kell-e vezetni a RAW-t a SmackDown Live ellen? Igen! És Kevin jobban helyt állt-e férfiként, mint Rollins? Igen.
Seth:
Hibát követsz el. Tudod, egykor igazi üzletasszony voltál. Mostanában viszont, valami eltört. Tudod mikor kezdődött ez? Mikor visszatért a testvéred, Shane.

Bo Dallas vs Gary Graham - a győztes Bo
Sheamus vs Cesaro - a győztes Cesaro, ezzel 3-3

Jericho tájékoztatja Foley-t, hogy szerinte szörnyű munkát végez GM-ként. Emellett szemétkedik Kevinnel, amivel neki is árt, teszi ezt, mert nem kedveli őt. Mick szerint ez nem igaz, emlékezteti Chris-t, hányszor állt mellette. Jericho előveszi a jegyzetét és felvesz a listára még valamit. Megjegyzi, Foley viccesen néz ki és stílustalanul. A GM úgy reagál, annál viccesebb nincs, hogy valaki nem visel inget, de sálat igen. Jericho utána szól még, hogy Luxemburgban ez a divat, mire visszalép a vezető, aki hozzáteszi: ettől még Memphiszben nevetséges. A magára hagyott szupersztár ezután úgy dönt, elmondja mindenkinek, mi is van Jericho Listáján.

Jericho:
Csendet! Ne merészeljetek pfujolni,l azt mondtam hallgassatok! Szóval, Mick Foley az elmúlt két hónapban rémes munkát végzet GM-ként, ahogy ezzel ti is tisztában vagytok. Folyamatosan szemétkedik velem és a legjobb barátommal, Kevin Owens-szel, mindenkit cseszeget az egész adás alatt. Szóval fogtam és összeszedtem a hibákat, lejegyeztem a Jericho Listára, amiket most szeretnék is nektek felolvasna, kezdve az elsővel. Mick Foley akadályt állít Kevin és az én barátságom útjába, de ettől még nem választhat el minket. Ugorjunk az ötödikhez, ahogy korábban mondtam rémes ízlése van a divathoz, nevetségesen néz ki... - a közönség kérdezi folyamatosan, hogy micsoda, de nem erre gondol - Mit mondtatok? Nem nem a what-okra gondolok. Bray-arc a 12. sorban, máris megy a listára. Sőt, mindnyájatokat felveszlek a listára! - folytatja még, majd Enzo-ék szakítják félbe.
Enzo:
Az Enzo Amore féle GPS-nek problémája van az úti céllal. A probléma az, hogy te azt mondod Kevin Owens a legjobb barátod, de én tudom, hogy ti nem vagytok legjobb barátok. Tudod miért nem? Mert egy igazi legjobb barát nem engedné, hogy idegyere ebben az idióta szerelésben. - Chris ezt a megjegyzést is felírja.
Big Cass:
Mikor a legjobb barátságra gondolok, akkor Enzo és Cass jutnak eszembe. - felsorol még hollywoodi hírességeket, akik jó barátok.
Jericho:
Na jó, elég volt, mindenki fogja be. Valaha is léteztek egyáltalán azok az emberek? Ashton Kutcher? Mi van, talán még mindig 1998-at írnánk? Spice Girls-s hallgatsz és azt a hülye láncot hordod a nyakadban, mi? És azt hiszed ez vicces, mi? - Primo és Epico érkeznek.
Epico:
Nézzétek meg magatokat, dühösek vagytok. Stresszesek. Rátok férne egy pihenés egy csodálatos tengerparton a Shining Stars szállodájának jóvoltából. Gondoljátok meg. Belekóstolhattok a karibi világba és felejthetetlen időt tölthettek együtt. Gondoljátok csak meg. - a New Day is érkezik.
Jericho:
Álljunk csak meg, mit keres itt ez a három lúzer?
Kingston:
Te állj meg, Chris, mit képzelsz, hogy így beszélsz velünk? Hogy a kérdésedre válaszoljak, elég jó okunk van itt lenni. Mondd el nekik, E.
Big E:
Egyszerűen nincs jobb dolgunk.
Jön még a többi beszéd, érkezik a Club is csatlakozik, akik megígérik, vasárnap megszerzik a tag team címeket. Jericho megállapítja, hogy bár Foley-ról csinált listát, de újat kell kezdjen, ahol az idiótákat gyűjti össze, többek között mindenkit, aki ott volt a kötelek közt. Közben megtámadja Zayn.

Chris Jericho, Gallows, Anderson és a Shining Stars vs The New Day, Enzo, Cass és Sami Zayn  - a győztes a face csapat

Mick Foley szegmense következik, aki felkonferálja a cirkálósúlyú divízió néhány tagját, akiknek tétmérkőzésük lesz.

Foley:
Uraim, mint azzal valószínűleg tisztában vannak, a Clash of Champions-ön minden RAW címet meg kell védeni, többek közt a Cirkálósúlyú Címet. A bajnok négyőtök közül valaki ellen vívja a címvédő meccsét, ugyanis egy Fatal 4 következik, méghozzá most. Sok sikert!
Rich Swann vs Grand Metalik vs Cedrick Alexande vs Brian Kendrick - a győztes és új kihívó Brian Kendrick

Kevin Owens vs Roman Reigns - a győztes Reigns. Viszont a mérkőzés végén történtek még dolgok, így lehet, hogy a vasárnapi PPV előtti utolsó televíziós RAW adáson Seth Rollins zárja az estét, lábai előtt pedig Rusev, KO és Reigns hevernek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.