Header Ads

Mi történt a Clash of Champions-ön? Rövid áttekintés, szegmensfordítás


A RAW első brand split utáni PPV-jét a New Day nyitja.
Big E:
Üdvözlünk mindenkit a Clash of Champions-ön!
Woods:
Ma este minden RAW cím megvédésre kerül, többek közt a Tag Team övek is.
Kofi:
Mi már gyakorlatilag házasságban élünk ezeket a Tag címekkel, rekordot jelentő 399 napja. Viszont van két ember, akik azt akarják, elszakadjunk ezektől a címektől, akárcsak Brad és Angelina szakítottak. De vajon ki lehet ez a két ember?
Big E:
Gallows és Anderson, hát ők.
Woods:
Nem, srácok, ti sem szívesen látnátok őket bajnokként. Ők közel sem olyanok mint mi, nem értik a viccet, ők azok a srácok, akik nem adnak édességet Halloweenkor. [...]
Kofi:
És ami még ennél is rosszabb, hogy egyikőjük sem kóstolta meg a BootyO-t. [...] De no para, nem kaparinthatják meg ezeket az öveket. Az teljesen kizárt, tudjátok miért? - erre jön a New Day rocks kántálás.
The New Day vs The Club - a győztes és továbbra is bajnok csapat a New Day.

Címvédése előtt nyilatkozik a Cirkálósúlyú Bajnok, TJ Perkins:
1998 óta azért edzettem, hogy most itt állhassak WWE szupersztárként. És most nem csak hogy itt vagyok, de én vagyok a Cirkálósúlyú Bajnok. [...]  Kicsit ideges vagyok, ugyanis Brian Kendrick pontosan tudja mi kell a jó show-hoz. Ő volt már errefelé, bajnok is volt már. De a magabiztosságomnak köszönhetem, hogy eljutottam idáig, megszereztem ezt a címet, hát megőrzöm ezt a magabiztosságot és úgy távozok majd innen, hogy továbbra is én vagyok a Cirkálósúlyú Bajnok. Kívánj szerencsét.
TJ Perkins vs Brian Kendrick - a győztes és továbbra is bajnok Perkins.
A bajnokot ezután még a ringben az elmúlt hónap történéseiről kérdezik, a nyilatkozatot ellenfele szakítja meg, aki ezúttal elfogadja kézfogását és meg is öleli. Azonban rögvest meg is támadja.

Cesaro:
Mikor Mick Foley kiírta ezt a Best of 7-t, arra volt kíváncsi, kettőnk közül ki a dominánsabb fizikálisan is. [...] Én azonban rájöttem, itt nem csak a fizikai dominancia számít, nem csak a bajnoki cím felé vezető út, hanem a mentális erőnlét. Most 3-3 az állás, és bebizonyítom, hogy én vagyok szellemileg erősebb, mikor ma este kimegyek oda és kivívom a címmérkőzést, ezzel azt is megmutatva, fizikailag is én vagyok a dominánsabb, [...] ami a sportszórakoztatás legnagyobb visszatérését fogja jelenteni.
Cesaro vs Sheamus - nem hírdethettünk győztest.

Az öltözőben Charlotte lép oda Bayley-hez, aki ironikusan mondja kihívójának, menyire kiérdemelte a címmérkőzést. A lány viszont úgy reagál, örül, hogy itt lehet, mert ez egy nagy álma, és valóban megküzdött érte. A bajnok szerint nem ez számít, hanem csak az, hogy Bayley nem fog nyerni. A kihívó emlékezteti, hogy pár hete már egyszer legyőzte, és képes lehet rá ismét. Charlotte úgy véli ez lehetetlen, ahogy Sasha-t sem tudja megverni.

Sami Zayn vs Chris Jericho - a győztes Jericho.

Steph és Mick lépnek oda KO-hoz, akik gratulálnak neki az első PPV címvédéséhez, büszkék rá. Stephanie kiemeli, hogy ez egyben az első RAW PPV is, ahol nagszerű dolog, hogy Kevin a bajnok. Owens kétségbe vonja Foley büszkeségét, arról érdeklődik, a GM vajon arra lenne büszke, hogy ennyi akadályt állított elé? Megígéri, bebizonyítja Steph-nek, jól döntött Triple H, mikor őt választotta Seth Rollins helyett és azt is, neki kellett volna aRAW első számú választottjának lenni a brand split-kor, mert ő maga a főesemény. Megmutatja a világnak, Rollins már nem a férfi, csak egy hatalmas hiba, méghozzá a vezetők hibája.

Sasha Banks vs Bayley vs Charlotte - a győztes és továbbra is bajnok Charlotte.
Rusev vs Roman Reigns - a győztes és új bajnok Roman Reigns.

Steph és Mick Seth Rollins-nak is elmondják menyire büszkék rá, majd sok sikert kívánnak. A kihívó viszont azt kéri egykori pártfogójától, ne szaporítsa feleslegesen a szavakat, mert minden hazugság, amit mond, ezt pedig mindenki tudja. Hozzáteszi, Stephanie kezdhet új ember után kutatni, mert elintézi Owens-t, ő pedig nem lesz a csicskája. Már elege van az ámításokból, amit hétről hétre hall, inkább a meccsére koncentrál:
A mai este után végre rájössz, nem jó emberre bíztad a dolgokat. És add át a férjednek, hogy ő pedig rossz srácba kötött bele. - Foley mosolyog a szakálla alatt.
Kevin Owens vs Seth Rollins - a győztes és továbbra is Universal Bajnok Kevin Owens.

A Clash of Champions záróképein Chris Jericho és "legjobb barátja", Kevin Owens ünneplik a címvédést. Várjuk a folytatást a ma esti RAW-n, amiről szintén készül egy rövid áttekintés.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.