Header Ads

Mi történt a Backslash-en? Rövid áttekintés, szegmensfordítás - Figyelem SPOILEREK!

A Backlash PPV nyitányán a SmackDown Live vezetése köszönt minket.
Shane:
Minden oké, Richmond? Én és Daniel Bryan most megragadnánk az alkalmat, hogy az összes szupersztár és stábtag nevében megköszönjük nektek a sikereket. Nektek köszönhető, hogy emelkedünk az értékelésekben, terjedünk a közösségi hálókon és az egész interneten. Nektek köszönhető, hogy az eddig háttérbe szorult szupersztárok most lehetőségeket kaphatnak. Szeretem az underdog szerepet, amit a vörös csapat mellett betöltök.
Daniel:
A kék csapat útja ma este folytatódik, hiszen két címvédést is láthatunk. Megvédésre kerül az Interkontinentális és a WWE cím is. Emellett ma este megkoronázzuk a SmackDown Live legelső Tag Team bajnokait!
Shane:
De ne feledkezzünk meg a női hat fős elimination meccsről sem, mert annak a győztese lesz a legelső SmackDown Live Női Bajnok, sőt, ez a mérkőzés most azonnal kezdődik!

Becky Lynch vs Naomi vs Alexa Bliss vs Carmella vs Nikki Bella vs Natalya - a győztes és az új Női Bajnok Becky Lynch
Becky:
Köszönöm, ennyit mondhatok. Hosszú évek küzdelmei vezettek idáig és ti hittetek bennem, hálás vagyok mindnyájatoknak. Köszönöm a szurkolást, a posztereket. [...] Ez az első alkalom, hogy egy ilyet magaménak tudhatok, tehát nem is tudom hogy kell a vállamra tenni, talán így jó lesz. [...] Ez az Becky, megcsináltad! Köszönöm nektek!
The Usos vs The Hype Bros - a győztes és kihívó csapat az Uso-k

Renee Young:
Hölgyeim és uraim, köszöntsék Heath Slater-t és Rhyno-t. Srácok, milyen érzés tudni, hogy az Uso ikrekkel fogtok szembenézni a SmackDown Lice Tag Team címekért?
Heath Slater:
Készek vagyunk, az Uso-k nem mennek semmire se ellenünk, erre akár 100 ezer dollárt is feltennék. [...] Itt van velem Rhyno, és hadd mondjam el, semmi sem képes megállítani egy Rhyno-t. Szóval egész nyugodt vagyok, érted? Később találkozunk. - visszajön, mielőtt Rhyno nyilatkozna - Köszönök mindent, Renee. Figyelj, Rhyno, nem tudom mi ez az érzés a gyomromban, de mindjárt szétrobban [...] ezt meg kell nyernünk. Te hogy viseled ilyen jól? Már ötször voltam ma WC-n. - Rhyno kijelenti, hogy nincs ok félni, majd Slater is eljátssza, hogy rendben van, csak viccelődött, de hamarosan ismét WC-re kell szaladjon.
Miz:
Ez a legfontosabb cím a WWE történelmében. Mégiz alulértékeltetek, átnéztetek rajtam hosszú ideje. Valamit le kellene tenned az asztalra, mielőtt itt ugatsz nekem. A SmackDown Live-nak kell az Interkontinentális Cím, így Shane-nek és neked szükségetek van rám. Szeretném, ha a szerződésembe foglalnátok, hogy kötelezően megkapjam a nekem járó tiszteletet és úgy tekintsetek rá, mint egy hollywoodi sztárra. Semmi, nem mondasz semmit, Daniel? És még én vagyok a gyáva... Na jól van Daniel, most menem kell címed védeni, szóval menyél be a kis vackodba és nézd hogy csinálom azt, amit te már sose fogsz csinálni.
Dolph Ziggler vs The Miz - a győztes és továbbra is bajnok, a Miz

Hölgyeim és uraim, egy sajnálatos sérülés miatt Randy Orton ma este nem képes harcolni. Bray Wyatt tiszteletére meg kell ütni a gongot, és 10-ig számolni győzelmét kifejezve ezzel. - megtörténik. - És a mérkőzés győztese Bray Wyatt! - Bray ünnepel, majd távozna. - Viszont Bray Wyatt egy No Holds Barred meccsen meg kell küzdjön ezzel az emberrel. - és Kane zenéje szólal meg.
Bray Wyatt vs Kane - a mérkőzés győztese Kane
The Usos vs Heath Slater & Rhyno - a győztesek és új SmackDown Live Tag Team Bajnokok Heath Slater és Rhyno.
Heath:
Látod ezt, hallod őket? Megmondtam, hatalmas hiba volt, hogy nem draftoltak le. De hálás vagyok, hogy Daniel és Shane megengedték, hogy indulja a Tag Team viadalon, Rhyno-val. Tag Team bajnokok vagyunk... Végre lesz szerződésem! Hadd mondjam el, hogy valószínűleg ez életem legszebb pillanata. Leszámítva persze azt a pár napot, mikor a kölykeim születtek.
AJ Styles vs Dean Ambrose -  a győztes és a WWE új bajnoka AJ Styles!

A Backlash záróképein a Phenomenal One ünnepel nemrég szerzett címével.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.