Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés (2016. szeptember 7.)

TM61 vs Tony Nese & Ariya Daivari - a TM61 győzelmet aratott a  CWC küldötteivel szemben

Asuka-t arról kérdezték, mi tette különlegessé Bayley elleni címvédését:
A brooklyni tömeg őrületes volt. Kicsit izgultam is. A meccs... tisztelem Bayley-t. Bayley volt az NXT szíve. Keményen küzdött, de én keményebb voltam. - a riporter ezután arról beszél neki, hogy mekkora NXT-s neveket utasított maga mögé, és emlékezteti veretlenségére. - Azok a nők meg lettek mentve. Mert most, hogy felkerültek, többé nem kell velem küzdeniük. - a riporter most arról érdeklőgik, milyen érzés, hogy honfitársával, Nakamura-val egy időben nevezhetik bajnoknak magukat. - Ez a bajnoki cím jelenti számomra a legtöbbet. Magamnak és a hazámnak is szolgálok, mikor megvédem. A japán rajongóimnak. - ezután anyanyelvén szólal meg; az utolsó kérdés, hogy szerinte bárki is jelenleg alkalmas lehet-e, hogy kihívja? japánul kezdi, angolul folytatja - Senki, soha nem áll készen Asuka-val harcolni.
Ember Moon vs Leah Von - a győztes Ember.

No Way José:
Bobby Roode hirtelen előjön a szerelésében, magát dicsőségesnek nevezi és tiszteletlenül viselkedik velem a teljes NXT Univerzum előtt. Én már unom az efféle játékokat, nem ő az első, aki meg próbál alázni. Bárki is térdre tudott készíteni? Dehogy... Megváltoztattam volna emiatt a stílusom, külső, öltözködésem? Dehogy... Rá fog jönni Bobby Roody, hogy velem senki sem szórakozhat.
Korábbi felvételek, Tommasso Ciampa és Johnny Gargano egymás állapotáról érdeklődnek. Megnyugtatják egymást, hogy előbbi bordái, utóbbi térde rendben van. Regal azt ígérte Gargano-nak, a rendben lesznek, a CWC-ban tag-elhetnek újra. A nővér ezt jóváhagyja. Tomasso megígéri, nem csak 100 százalékosak lesznek, de jobbak, mint valaha. Ezután pedig újra a címekért mennek, amint eljön az ideje.

Andrade "Cien" Almas vs Austin Aries - a győztes Aries

Steve Cutler vs Shinsuke Nakamura
A mérkőzés alatt Samoa Joe volt a kommentátorok vendége, aki egy kicsit meg volt szeppenve, a bajnok megjelenésekor pedig elég ideges volt. Azt mondja, Brooklynban valóban jobb volt Nakamura és megérdemli, hogy most bajnokként küzdjön abban a ringben. A lába sajnos nincs túl jó, időbe telik, mire rendbe jön, újabb dolgokat fedeztek fel az orvosok, de igyekszik vissza a címért. Veszélyesnek nevezi a japánt, aki viszont őt eddigi legnagyobb kihívásának tart, ahogy ezt mondta még a TakeOver előtt. A kommentátorok megjegyzik, hogy Joe nagyon nincs jól, nem ilyenek ismerik. A szupersztár tudja, nem egészséges, ezt teszi az emberrel, ha padlót fog, de újra fel fog állni. Samoa még mindig érzi azokat a testre mért rúgásokat, amit a bajnok most Cutler-ön demonstrál. A legjobb ellenfelének nevezi, és épphogy kimondja, Nakamura meg is nyeri a meccset. Joe csak ül, néz kissé bambán, majd feláll széléből és elhagyja az arénát. Egy ideig szerintem nem látjuk.
Az eheti NXT záróképein a Strong Style Királya ünnepel, kezében bajnoki címével.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.