Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember 14.)

Az NXT eheti adását Samoa Joe nyitja:
Olykor... - pfujolás hallatszik az arénában - ...mikor már a tapasztalataid is kevesek és elbuksz, akkor magadba nézel, tükörbe nézel és látod mi lett belőled... Én olyan ember vagyok, aki felfogja, ha téved. Megértem, ha kicsit túlzásba esek. És felfogom, ha hibát követek el. Amit ezek az emberek mondanak, az megérdemelt. Mert amikor az NXT címét magamnál tartottam, nem voltam más, mint szégyen. Amíg a bajnoki címre vadásztam, több mint egy évig, [...] lefojtottam az ellenségeim és barátságokat törtem porrá. És bár legbelül megbántam, nem kértem bocsánatot, mert bajnok akartam lenni a WWE Univerzum legtüzesebb brandjén, az NXT-n! Én akartam lenni az alapja ennek az egésznek, amit az NXT képvisel, és lássuk be, mi vagyunk a legjobbak! Ahogy mondtam, férfi vagyok. És férfiként kérem Shinsuke Nakamura-t, hogy most azonnal jöjjön ki ide, [...] mert addig nem megyek innen sehová. - hamarosan érkezik a bajnok. - Nakamura, egy dolog miatt hívtalak ide. Férfi vagyok, aki a szemedbe mondja a dolgokat és köszönöm, hogy ki mertél ide állni. [...] Bármit mondok, azt komolyan is gondolom és én ott vagyok azokban a szavakban, amit Brooklyn előtt mondtam. Az a vicces az egészben, hogy nem kell minket hájpolni, 16000 ember volt ott az NXT történelmének legnagyobb show-ján, ahol szabályosan háborút vívtunk egymással. Épp ezért vagyok itt, mert ettől függetlenül minden szavamat komolyan gondoltam, mikor azt mondtam, nem vagy méltó kihívó. Most viszont, előtted állva úgy látom, méltó kihívó vagy, és már érdemes bajnok. Szóval, mint méltó bajnok, mint szerintem tiszteletre méltó személy, megadom neked azt a tiszteletet, amit én nem kaptam meg amikor viseltem a címet. [...] Shinsuke Nakamura, a szerződésemben vagy egy záradék, hogy jár nekem automatikusan egy visszavágó, de William Regal ezt nem tervezi közölni veled. Amint képes leszek újra harcolni, kérni fogom ezt a visszavágót!
Nakamura:
Visszavágó? Megkapod!
Sérülés, stb., aztán Regal az arénán kívül:
Láttátok Joe-t? - igen látták, jó irányba tart a GM - Joe! Gyere vissza!
Liv Morgan vs Rachel Fazio - a győztes Liv Morgan
A győztes lány mikrofont kér, majd cáfolja, hogy minden valamire való nő távozott volna az NXT-ből és senkinek ne lenne esélye Asuka ellen a címet megszerezni. Azt mondja, azért van itt, mert harcolni akar.
Megértem, hogy a világ azt gondolja, a saját halálom kívánom, mikor kihívom Asuka-t. Így ha érdekelne mit gondol a világ, akkor most nem is lennék itt és nem mondanám, hogy az NXT Női Címét akarom és Asuka-t! - elkezdődik az Asuka meg fog ölni kántálás - Próbálkozni lehet, Asuka, de én mostantól üldözni foglak!
Drew Gulak vs Hideo Itami - a győztes Hideo
The Authors of Pain w/Paul Ellering vs helybéli kihívók - a győztesek Paul emberei
No Way Jose vs Bobby Roode - a győztes Roode

Az eheti NXT-nek Boby Roode dicsőséges győzelmével és az aréna közös éneklésével lett vége.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.