Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés (2016. augusztus 31.)

Az NXT eheti adásának kezdetén a szervezet orvosa arról tájékoztatja Regal-t, hogy a kificamodott állkapcson kívül más sérüléseket is szenvedett Samoa Joe a TakeOver: Brooklynon, nem tudja mikor lesz ismét alkalmas a szupersztár.
Tye Dillinger vs Buddy Muphy - a mérkőzést Dillinger nyerte

Backstage, Ciampa-interjú. A riporternő Gargano sérült lábáról érdeklődik:
Nem hiszem, hogy neked vagy a nézőknek magyarázni kéne, Johnny Gargano-nak mekkora szíve van. A lába pedig rendbe fog jönni, de sajnos Brooklynban... - a Revival szakítja félbe. Tommassso nekik ront, de a túlerővel nem bír. Berontanak az arénába.
Dawson:
 Mindenki keménynek képzeli magát, amíg nem szembesülnek a valósággal. A valóság pedig mi vagyunk, a Revival. Tommasso Ciampa most szembesült ezzel. Ő és Johnny Gargano a két legjobbal nézett szembe, az abszolút legjobbakkal az NXT-ben.
Steve Cutler vs Kenneth Crawford - a győztes Cutler

A backstageben ezúttal Hideo Itami, akinek Austin Aries elleni tetteire kell magyarázatot adnia:
Fejbe rúgtam. Ez nekem hatalmas pillanat volt. De én csalódtam benne. [...] Azt hittem igazi férfi. Ehelyett olyan, mint egy kisgyerek. Ha nem akarja érezni a fájdalmat, hagyja el a ringemet. Vagy adok neki még egy GTS-et.
No Way Jose vs Angelo Dawkins - a győztes Jose

Andrade "Cien" Almas-t interjúvolták volna, de Austin Aries jelent meg:
Én sem vagyok boldog egyáltalán. Tudjátok miért? Tiszteletet vártam ettől a helytől. Nem is értem... az öltözetem, a stílusom... teljesen, mint egy sztáré. Akárhányszor tündökölni próbálok, valaki mindig ellopja tőlem a rivaldafényt. Mint a TakeOver-ön, mikor megvertem No Way Jose-t. Mégis mindenki a zoknitlan Hideo Itami tetteiről hadovál. Ez az ember szétszakította a dobhártyámat! Énmeg ellopom a te [Almas] rivaldafényed, hisz te úgyse nyertél... - erre Cien spanyolul mond valamit, hogy ez az ő pillanata, aztán kijelenti, hogy Aries-t akarja jövőhéten. - Nem értem mit mondtál, ez a sérült fülem, sajnálom. - ezzel elmegy.
Liv Morgan vs Aliyah - a győztes Liv

Nakamura:
Mindent megtettem, amit csak tudtam. Akárcsak Japánban, ahol mindent elértem, az arc lettem. Így már csak egy célom volt: az NXT! Meg akartam tudni, mennyit bírok. Ezért szembenéztem Sami Zayn-nel, az ikon Finn Bálor-ral, majd a TakeOver-ön szembekerültem Samoa Joe-val. Fáj a nyakam, a lábam, a kezeim még azóta is remegnek, de megérte, ez a fájdalom volt az út, hogy NXT Bajnok lehessek. Sok címem volt már ezelőtt, mégis ez jelenti a legtöbbet. Minden tiszteletem Samoa Joe-é, de a Joe Era elbukott. Ez pedig a Strongstyle Era! Yeeeeeppp!
 Az adás záróképein a közönség együtt ünnepel az új királlyal, Shinsuke-vel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.