Header Ads

Mi törént a RAW-n? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember 12.)


Az eheti RAW-t a GM, Mick Foley nyitja:
Helló mindenki, üdvözlet a Hétfő Esti RAW-n! Kicsit forrósodik itt a helyzet a RAW-n, hiszen már csak két hétre vagyunk a legelső különálló PPV-nktől, a Clash of Champions-től. Az pedig ma derül majd ki, hogy Kevin Owens a Universal Címet csak Seth Rollins, vagy Seth Rollins és Roman Reigns ellen védi-e meg. Most megragadnám a pillanatot, hogy említést tegyek riválisaink tegnapi Backlash PPV-jéről, ahol megkoronázták a legelső SmackDown Live Női Bajnokot, amihez ezúton is gratulálok kedves barátomnak, Becky Lynch-nek. Viszont még mindig azt hiszem, hogy továbbra is mi, a RAW vagyunk a meghatározóbbak, a legjobbak a női pro-wrestling-ben, az egész világon. - ezután megemlíti Charlotte-ot, akinek azonnal meg is szólal a zenéje.
Charlotte:
Mick, örülök, hogy látlak. Viszont mielőtt bármibe is belekezdenénk, van valami, amit nagyon szeretnék elmondani, és erre nem is tudok jobb helyett elképzelni, mint a WWE Univerzum. Teljes meggyőződésem, hogy a múltheti történtek után kijár egy bocsánat. - Foley meglepődig, hogy talán neki kell elnézést kérnie, da a bajnok megnyugtatja, hogy nem. Dana pedig azt mondja, tőle igazán nem kell bocsánatot kérni. - Nem Dana, tőled sosem kellene bocsánatot kérnem. Tudod édes, épp hogy te jössz nekem egy bocsánattal. Fel tudod fogni, milyen kínos volt nekem ez a Bayley elleni vereség? Ez mind a te hibád. [...] És azért is elnézést kell kérned, amiért idiótát csináltál magadból múlthéten, mikor a Bank Statement-ben kopogtál. Kérj bocsánatot, vagy ha nem, akkor a barátságunknak és a mentorálásomnak vége.
Dana:
Charlotte, sajnálom.
Mick:
Igazság szerint nem ezért hívtalak ide, hanem van ez a Clash of Champions, ahol két hét múlva többek közt neked is címet kellene védeni... - megszólal a Bo$$ zenéje.
Sasha:
Nem kell bemutatnod, Mick. Charlotte, most épp azt az arcot látod, aki az egész női divízió vezetője és az egyetlen valódi Bo$$ a WWE-ben. És annak a nőnek az arcát, aki két hét múlva vissza veszi tőled azt a címet a Clash of Champions-ön. - a jelenlegi bajnok reagálna, de Bayley érkezik.
Bayley:
Szívesen látnám Sasha-t a címért harcolni, akár ma este, de - de mi? kérdi Foley - mármint, tudom, hogy még új vagyok itt, de múlthéten legyőztem Charlotte-ot, szóval..., talán..., esetleg....aki megérdemel egy lehetőséget....az én vagyok.
Sasha:
Hé, hé.... Nem. Nézd, Bayley... Régóta ismerjük egymást, egészen az NXT-s időktől, velem voltál a Battleground-on is, de ha erről a címről van szó, akkor nem ismerek barátokat, szóval lépj egyet hátra, kérlek, mert van még Charlotte-tal egy kis rendezetlen ügyem és...
Charlotte:
Az egyetlen rendezetlen ügyünk az, hogy folytassam a karrierednek véget vető verést, amit a SumerSlam-en keztem el kiosztani neked.
Sasha:
Akkor mi lenne, ha megpróbálnád most azonnal? - eldobja a mikrofont.
Charlotte:
Nem, nem, nem, nem. Hadd emlékeztesselek, hogy itt én vagyok az egyetlen bajnok és te szívecském, hogy mikor és ki ellen védem meg az én címemet.
Mick:
Igaza van, Sasha. Nem te mondod meg hol védi meg a címét. De nem is te fogsz itt diktálni, Charlotte. Én vagyok a general manager! És amire először gondoltam, hogy Sasha, neked kijárna a Clash of Champions-re egy visszavágó, de valami más ötlött most a fejembe. - Charlotte félbeszakítja és próbálja a face-eket egymás ellen lázítani. Dana pedig javasol a GM-nek egy Best of 7-et, mire a bajnok lecsitítja, hogy nem kért a segítségéből, és megfenyegeti, hogy jól felpofozza ha még egy szót is mer szólni. Közben Foley döntött. - Charlotte az ellen védi meg a címét, aki a mai mérkőzésen nyerni fog. Ez a mérkőzés pedig egy Sasha Banks kontra Bayley... - Charlotte Dana-t hibáztatja, mire az lekever neki egyet. - ...és kontra Dana Brook, merthogy egy Triple Threat meccs lesz! [...] És ez a meccs, most kezdődik!
Bayley vs Sasha Banks vs Dana Brooke - a győztes és a kihívó Sasha Banks (bár valójában dupla pin volt Bayley-vel, ennek még lehet lesz folytatása)
A backstageben Dana bocsánatot kére, mire Charlotte azt mondja fogja be és hozza a csomagjait.

Kevin Owens:
Most arról kéne beszélnem, mit gondolok, hogy alakul a Roman elleni meccs, stb., vagy mondjak valami nagyot, ugye? Akkor itt van, Seth Rollins féltékeny rám, mert Triple H végre rájött, hogy én többet érek Seth-nél. Roman Reigns pedig nem tartozik velem egy ringbe, sose tartozott, sose fog, sem ma, sem a Clash of Champions-ön, sose. Vagy itt van az is, hogy Mick Foley azért nem kedvel engem, mert ő sosem lesz azon a szinten, mint a mentorom, Triple H. Nem, én ilyeneket véletlenül se mondanék, szóval felejtsd el. Csak annyit mondok, két hét múlva nem lesz itt semmiféle Triple Threat, mert ma este szétverem Roman Reigns-t, aztán Univrsal Bajnoként távozok a Clash of Champions-ről is.
Jericho:
Tudod mi érne meg egy hírt? Nem az, hogy Kevin Owens ma meg kell küzdjön Roman Reigns-szel, hanem hogy emiatt nem lehet ott a Highlight Reel-en. De én okosabb vagyok, mint Foley és találok vendéget. [...] A vendégem Sami Zayn lesz.
Bo Dallas vs helybéli kihívó - a győztes Bo Dallas

Jericho:
Köszöntök mindenkit a Highlight Reel azon adásán, ami a legnagyszerűbb adás is lehetne, egy tiszteletreméltó és inspiráló emberrel, akit valószínűleg Tom Cruise játszana életrajzi filmében, vagy akár Brad Pitt, ő is elég jóképű. A legjobb barátomról, a testvéremről, a leghosszabb ideig uralkodó Universal Bajnokról, Kevin Owens-ről beszélek. De ehelyett az a beképzelt Mick Foley kiírt neki Reigns ellen egy meccset, kivette a Highlight Reel-ből, rám hagyva a terhet. De kivel helyettesíthetném őt, aki a hegy tetejéről tekint ránk? Talán azzal, aki viszont lent van, és még annál is lejjebb, a leglentebb...Sami Zayn.
Sami:
Mindenek előtt, köszönöm ezt az igazán megérintő bemutatást, ez igazán szupersztárhoz méltó.
Jericho:
Mert mit vártál? Itt fogok neked bókolni, hogy olé, olé? Csendet! Ez az intro tökéletesen passzol a magadfajta kisemberekhez, Zayn. Nem vagy már Kevin Owens legjobb barátja, már rád se néz a backstageben és valószínűleg nincs is meg az új száma, ugye? Nekem megvan. Kéne? TAlán megkapod. De gondolom tudni szeretnéd mit keresel itt a Highlight Reel-en.
Sami:
Így ahogy mondod, mert gőzöm sincs miért rángattál ide.
Jericho:
Tudni akarom, milyen ember is vagy, hogy dobhattad el a barátságodat Kevinnel, ezzel a tiszteletreméltó emberrel, mikor ő annyira inspiráló, ő a Universal Bajnok. Amikor belegondolok ebbe az Owens-Zayn kapcsolatba, rájövök, hogy a probléma te voltál.
Sami:
Most komolyan azért rángattál ide, hogy Kevin Owens-ről beszéljünk? Többször mondtam, ezt a témát már lezártam. Ő engem már nem érdekel. Illetve hadd javítsam ki magam, egy dolog érdekel, mégpedig ami nála van, a Universal Cím, amit ígérem, egyszer megszerzem magamnak. De ha már felhoztad, és te is itt vagy, hadd adjak egy tanácsot neked. Ha tényleg azt hiszed, hogy ő legjobb barátként, testvérként vesz téged, akkor te vagy a legnagyobb idióta.
Jericho:
Fogjátok be, csendet! [...] Sami, olyan vagy, mint ezek itt. Vevő. És én adok neked. Azt adom az embereknek, amit akarnak. Ma este is azt adom nekik, amit látni akarnak. Amire szükségük van.
Sami:
Oké, hagyjuk ezt a Jericho ajándéka marhaságot, az őszintén, sz*rt sem ér. [...] Egy napon majd Kevin előtted is felfedi milyen is ő valójában, mert az igazság az, hogy tesz a rajongókra, tesz rád, csak Kevin Owens-szel törődik.
Jericho:
Az igazság az, hogy irigy vagy. Előjött belőled a kis irigy szörnyeteg. Irigy vagy, mert Kevin Owens a valaha volt leghosszabb ideig uralkodó Universal bajnok a WWE történelmében. Addig te csak...csak a kis Sami Zayn vagy.
Sami:
Hallod magad, ember? Nem lehet, hogy az igazi Chris Jericho teljesen elment otthonról? - felsorolja érdemeit, majd azt mondja, mára viszont nem több, mint Kevin Owens ribanca.
Jericho:
Szóval így gondolod, Sami? Tudod mi a vicces? Mielőtt kijöttél, kaptam egy üzenetet KO-tól. Elmondta mire számít tőled. Tudod mit mondott? Megmutatom! - leüti a telefonnal.
Cesaro vs Sheamus - a győztes Cesaro, ezzel 3-2, még továbbra is az ír javára

Seth:
Mick, múlthéten egész júl kijöttünk. Megmentettél az eltiltástól, meccset adtál nekem a Clash of Champions-re Kevin Owens ellen a Universal Címért. Akkor most mi ez az egész, hogy Roman kap egy lehetőséget és akár triple threat is lehet a dologból, ezt nem tudom felfogni.
Mick:
Roman Reigns-t csőbe húzták, akárcsak téged, ez volt a legjobb döntés.
Seth:
Értem, szóval az esélyegyenlőség... Nézd, nem lehet engem és Roman-t összehasonlítani. Ha megnézed az elmúlt évek Network adásait, megnézel engem is ét őt is... rájössz, hogy én vagyok a férfi, és ő nem. Nem aggódom Roman miatt, mindig legyőztem, mikor együtt voltunk a ringben. Csak nincs szükségem zavaró jelenségekre, Kevin Owens-szel szeretnék küzdeni és meg akarom kaparintani a Universal Címet. Ha te nem teszel semmit, akkor mégis csak Stephany-val kell beszéljek, merre van?
Mick:
Stephany Szingapúrban van. [...] Nézd, ő nem tehet Triple H dolgairól, beszéltem vele, őt a RAW győzelme érdekli a SmackDown Live felett.
Seth:
Ez a legnevetségesebb dolog, amit valaha hallottam. Az egy dolog, hogy te Stephany zsebében akarsz maradni, de én nem riadok vissza belemártani a kezem.
Mick:
Ne merészeld! Ne menj oda! Mondhatsz bármit a hajamra, az ingemre, a szakállamra, bármi másra, nem érdekel. Csak ígérd meg, hogy nem avatkozol közbe a mai főmérkőzésen.
Seth:
Mert mi lesz? Felfüggesztesz? Nem kérdőjelezem meg a becsületed, de ha továbbra is így támogatod Stephany-t, nem érdekel, hogy hardcore legenda vagy Hall of Famer vagy, bolond vagy. 
Alicia Fox vs Nia Jax - nincs győztes.

Xavier:
A múltheti RAW-n Gallows és Anderson [...] kipróbálták magukat a szórakoztatás világában. A szórakoztatás a mi műfajunk. Ne nyúljatok ahhoz, ami a miénk! De ha nem tudnátok miről van szó, múlthéten bemutatták az Old Day-t, nézzük csak meg.
Big E:
Csak vicc, elégettük azt a felvételt. Soha többé nem kell átélnetek.
Kofi:
Elővettük a matektudásunk, és rájöttünk, hogy 5 percet és 37 másodpercet vett el az életetekből Gallows és Anderson. [...] Belegondoltatok mennyi jó dolgot is tehettek 5 perc és 37 másodperc alatt?
Xavier:
Mondjuk meghallgathattok egy dalt a Hamilton lemezről.
Kofi:
Megnézhetitek a Baltimore Ravens legjobb pillanatait. - nem volt jó húzás, mert a jelenlévők többsége másik csapatnak szurkol. Jött még pár poén, majd megállapították, hogy 5 percewt arra is lehet használni, hogy Booty-O-t együnk.
Xavier:
Igazán sajnáljuk, hogy Gallows és Anderson elvette ezeket az értékes perceket az időtökből. [...] De ilyen többé nem történhet, amíg mi vagyunk a WWE World Tag Team Bajnokaitok. érkezik a Club.
Anderson:
Most komolyan itt teszitek magatoknak ennek az idióta baltimore-i közönségnek? Dumáltok itt Booty-O-ról unikornis akármikkel és még mi vesztegetjük az emberek idejét?
Gallows:
A Clash of Champions-ön letörjük azokat az idióta szarvakat a fejetekről! Azzal pofozunk titeket eszméletre majd elvesszük a Tag Team Címeket.
The Club vs New Day - a győztes a Club

A backstageben Reigns azt ígéri, ott lesz a Clash of Champions-ön, ott is szétrúgja KO valagát és bajnok lesz.

Jinder Mahal:
Namaste (tiszteletem)! Eddig nem volt alkalmam beszélni arról, miért is voltam távol. Gyűlöletet éreztem, dühöt... - indiaiul folytatja -, de megtanultam, hogy győzzem le. Felmáztam a Himalájára, ahol megleltem a belső békémet. A béke több egy szónál, a béke egy életút. Egy ajándék, amit megosztok mindnyájatokkal. - ismét anyanyelvén beszél, de ellenfele félbeszakítja.
Jinder Mahal vs Jack Swager - a győztes Mahal
Swagger szerződése hamarosan lejár a RAW-val, a folytatásról kérdezik, de nem mond semmit.

Enzo Amore vs Epico - a győztes Epico

Kevin:
Seth, tudod mit mondott Foley. Ha hozzámérsz...
Seth:
Nem, Kev... Nem tennék ilyet, igazából sok szerencsét akartam kívánni. Most komolyan, mert szeretném ha te nyernél ma, csak veled akarok harcolni a Clash of Champions-ön, egy az egy ellen. Mivel Triple H gyáva ahhoz, hogy megmutassa képét, nem tudok jobb visszavágást, mint darabokra szedni a kis kedvencét és megszerezzem magamnak azt a címet. Szóval...sok sikert mára.
Kevin:
Kicsit bosszantó ez a nevetés. De a lényeg, nem kell szerencse. Nyugi, Roman nem lesz benne a meccsünkben, mert megverem. De tudod mi az érdekes? Én azt hittem, szeretnéd, hogy ott legyen Roman, elintézze a piszkos munkát, majd te beiszkolsz a rivaldafénybe. Nem így volt, mikor a Shield dolog volt? Tudod mi az, ami ennél is érdekesebb? Ezt csináltad az egész karriered során. Valaki mindig elvégezte a piszkos munkát, legyen az Roman, Dean, Kane vagy a J&J biztonságiak, sőt még Jon Stewart is. De tudod ki volt az, aki mégis mindig ott volt mindenki mögött a háttérben? Triple H. És te igazából azért vagy ideges, mert Triple H végre meglátta a fényt, rájött, hogy van nálad jobb, én! És ami vicces... mikor visszajöttél a sérülésedből. Cserben hagytad a RAW-t, mikor a vereséged miatt Dean elvitte a főcímet a SmackDown Live-ra. Kikaptál Finn Bálor-tól is, aki csak egy kezét tudta használni. Mióta visszatértél, vereséget szenvedsz vereség után, újra és újra. Amíg én ezt az övet elsőre megszereztem. Hogy is mondod? Újratervezni, újraépíteni és visszaszerezni? Ez inkább úgy helyes, újratervezni, újraépíteni, átvenni a helyed.
Foley:
Jó, ebből elég. Kezdődik a meccsed. Nyomás. Seth, tudom mit akarsz, de ne csináld. Ha közbeavatkozol ezen a főmeccsen, annak következményei lesznek, megértetted?
Roman Reigns vs Kevin Owens - a győztes Kevin Owens diszkvalifikációval

Foley:
Seth, megmondtam maradj ki ebből és ne dugd ide a képedet! - Rollins azt mondja, azt csinál amit akar. - Nem, azt teszed amit mondok! És azt mondtam maradj ki ebből! Egy kis szívességet kértem és még ennek sem tudtál eleget tenni! Ezt most megbeszéljük! Komoly beszélgetés lesz! - kivezetteti Rollins-t a biztonságiakkal. - A meccsnek így nem lehet vége. A meccs újraindul!
 Roman Reigns vs Kevin Owens - a győztes Kevin Owens

Az eheti RAW végén KO ünnepel és Roman Rusev Accolade-jében szenved.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.