Header Ads

Lucha Underground 2016. szeptember 7. - Szezonnyitó adás

Pár héttel az Ultima Lucha 2 után végre ismét itt a Lucha Underground, immáron a harmadik évaddal. A első képeken Dario Cueto-t láthatjuk, aki épp most hagyja el a börtönt. Akik még nem ismerik ezt a műfajt, elmondom, hogy ez nem egy olyan pankrációs adás, mint amit a WWE vagy a TNA vetít, ez tulajdonképp sorozat, jóval több a filmes elem, olykor természet feletti. Viszont a mérkőzések ugyanúgy "igaziak", a közönség is valódi emberekből áll, akárcsak a pro-wrestling-ben. A luchador-ok heti rendszerességgel jelentkeznek az évad végéig, melynek záróepizódja az Ultima Lucha 3 lesz.
Szóval a szervezet főnöke a börtönből szabadulva beül egy autóba, ahol embereinek azt mondja, ieje visszatérni a munkához. Megjelenik valaki,l akinek egyelőre csak a kezét látjuk. Jelzi, hogy nem szereti az időfecsérlést, a következő ilyen mulasztás jutalma halál lesz.
A Templomból - így hívják a Lucha Underground arénáját - Matt Striker és Vampiro köszöntenek minket, ők a kommentátorok errefelé. A zenét a  Chimpz zenekar szolgáltatja, számunkra talán érdekes stílusban játszanak, de hamar meg lehet szeretni. Matt azt mondja, örül, hogy Vampiro-t végre jó formában láthatja. Aki látta az Ultima Lucha 2-t, az tudja, hogy eddigi tanítványa, Pentagon Dark elég szépen rendben hagyta elégedetlensége miatt. A korábbi WCW legenda kijelenti, ezentúl nem lesz mentor, csak kommentátor.
A képen ismét Dario, ezúttal nem rácsok, hanem a kötelek között:
Köszöntöm Önöket újra itt, a Lucha Underground-ban! Van néhány rendkívüli hírem, amit alig várom, hogy megoszthassak Önökkel! Viszont mindenek előtt inkább bejelentem a mai elég izgalmas főeseményt. Ezen a mérkőzésen Rey Mysterio Jr. néz szembe...nem, nem a testvéremmel - a testvére Matanza Cueto, a szervezet jelenlegi bajnoka. -, hanem egy olyasvalakivel, aki az Ultima Lucha 2-on el akarta törni a karom. Alig várom, hogy bejelentsem ennek a ringnek az egyik legvadabb, legerőszakosabb férfiját, aki majdnem levágta Vampiro-t, mint egy disznót. Rey Mysterio szembenéz Pentagon Dark-kal itt, ma este, a Templomban! De mik a tervek Matanza Cueto-val? Matanza a Lucha Underground legjobbját győzte le. Így egyértelműen senki sincs, aki megállíthatná. De ettől függetlenül nem tagadhatjuk meg a lehetőséget, ugye? Hadd mutassam be mindnyájatoknak az új koncepciómat. Azt az ötletet, amit én egyedül alkottam meg. Csak úgy hívom, Dario Végzetkereke. - egy szerencsekereket mutat be a luchá-k nevével. - Hogy is működik ez? Megforgatom a kereket, és akinél megáll, az kap egy meccset a testvérem ellen. Mindenki rajta, aki megfelelő állapotban van és még sose küzdött Matanza ellen egymaga. Így Rey Mysterio lekerült, hiszen a testvérem őt fektette két vállra, hogy megszerezze a címet. Szóval, eljött az ideje, hogy megpörgessük Dario Végzetkerekét és megtudjuk, ki nézhet szembe Matanza-val itt és most!
Forog a kerék, a közönség Ivelisse-t szeretné, viszont korábbi csapattársánál, Son of Havoc-nál (Matt Cross) áll meg Dario új találmánya, akinek szintén örül a publikum.

Matanza Cueto vs Son of Havoc (Lucha Underground címmérkőzés) - a győztes, és továbbra is bajnok egy fordulatos összecsapás után, Matanza.

Johnny Mundo (Morisson) és csapata ront be a meglepődött Dario irodájába. A korábbi WWE szupersztárnak nem tetszik, hogy egy szerinte vesztes Son of Havok kaphat lehetőséget, viszont ő nem, pedig rászolgált. A főnök, megnyugtatja, hogy ő is rajta van a Végzetkeréken, és ha a szerencse úgy hozza, akkor megkapja az esélyt. Johnny viszont nem szerencsével akar kihívó lenni, azonnal kéri a címmeccset. Cueto úr emlékezteti, hogy mikor utoljára a kötelek között látta, épp elbukta a Trios címeket. A csapat azt állítja, végzett a "bűnössel". Vissza is tekintünk az Ultima Lucha dos estjére, amikor elintézik a srácot. Dario szerint mókás történet, de nem ér meg egy mérkőzést. Erre Mundo Sexy Star-t kéri, aki a Gift of the Gods bajnok. Aki azt az övet birtokolja, gyakorlatilag a mindenkori kötelező kihívó. A főnök szerint ez sem lenne jogos, mert mind vesztesek, kivéve Taya. Így az adás folytatásában Taya kap egy lehetőséget Sexy Star ellen a Templomban.

A szorítóban Ivelisse:
Két mérkőzésemet is elveszítettem Catrina miatt. Ez két elég fontos dolgot juttatott eszembe. Az egyik, hogy mennyire szeretnék nyerni az Ultima Lucha-n. A másik, hogy menyire bele akarom verni Catrina koponyáját a padlóba. Catrina, veled akarok harcolni az Ultima Lucha 3-en!
Megjelenik Catrina:
Hát legyen, Bitch! - Ivelisse beceneve "The Baddest Bitch", amit nem fogok fordítani, később is eredeti nyelven fogom kiírni.
Ivelisse:
Az Ultima Lucha-t nem hagyod el élve!
Sexy Star vs Taya (Gift of the God címmérkőzés) - a győztes, és továbbra is bajnok Sexy Star. A lucha után azonban elszabadulnak az indulatok, mert Mundo-ék megtámadják a címvédőt, akinek végül a Trios bajnokok érkeznek a segítségére.

A képernyőn újból Dario, aki épp telefonál, mikor berontanak az irodájába. Marty "The Moth" Martinez az, aki üdvözli Cueto urat. A főnök megkéri, hogy soha többé ne meséljen senkinek, az ő kis "vakációjáról". Marty azt mondja, nem ezért jött, hanem egy kis biznisz miatt. Dario emlékezteti, hogy mikor az ősei az aztékokkal találkoztak, akkor jobban felkészültek a háborúra. Megkérdezi mi van a dögcédulára írva, ami Martinez nyakában lóg. Killshot, akivel szerinte már lerendezte a dolgot. Cueto szerint viszont Killshot még nem. A főnök ezért jövőhétre kiírja a szervezet történelmének első "tömegpusztító fegyveres" mérkőzését. Marty úgy érzi, ő készen áll, Killshot-nak kell összekapnia magát.

Rey Mysterio Jr. vs Pentagon Dark - a győztes a lucha libre királya, Rey Mysterio. Az összecsapás közben Vampiro fogta magát és elsétált a Templomból, mondván nem tudja tovább nézni. A harc nem ért véget, Pentagon új erőre kapott és elkapta ellenfelét egy Running Crucifix Powerbomb-bal. A korábbi WWE legendát Dragon Azteca mentette meg.

Vampiro Prince Puma-val találkozik, akit még az Ultima Lucha-n szenvedett veresége gyötör:
Tudom mit érzel. Voltam már eben a cipőben. Vesztettél, de még itt vagy.
Puma:
 Nem kell segítség, főleg nem magától.
Vampiro:
Akkor csak egy tanácsot adnék. [..] Prince Puma szeretnél lenni, de elvesztetted te is a mentorodat. [...]
Puma:
 Arra megy ki a játék, hogy elkapjam Pentagon-t.
Vampiro:
Itt most nem én vagyok a lényeg, hanem te.
Puma nem szívesen végezné el a piszkos munkát Vampiro helyett, jövőhéten kiderül végül hogy dönt és megtörik-e. Emellett megnézhetjük majd Marty és Killshot összecsapását és folytatódhat Mundo-ék és az aktuális Trios bajnokok feud-ja.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.