Header Ads

Lucha Underground 2016. szeptember 28. - Testvérek bukott csatában

A visszatekintések után Dario-t láthatjuk, aki Sexy Star-nak ad ultimátumot: vagy védi a címét, vagy kihívja Matanza-t. A mostani adáson viszont nem kell a Gift of the Gods BAjnoki Cím miatt aggódnia, ugyanis a Trios Bajnokokkal együtt néz szembe a World Wide Underground-dal. Cueto úr ránézett az órájára és kissé ijedten eszmélt rá, hogy mennie kell. Nem sokkal később Johnny Mundo érkezik, aki Taya-t keresi. Bemutatkozik Sexy Star-nak, mivel erre még nem került sor, pedig mindketten régóta itt vannak. Kezet fognak, majd Mundo közli, ő lesz a következő Gift of the Gods Bajnok. Távozik. A lány láthatóan dühös, belerúg egyet a szekrénybe.

És máris képeket kapunk a Templomból, ahonnan Matt és Vampiro köszöntenek, a Chimpz pedig a közönség örömére egyik slágerét játssza.

Sinestro de la Muerte vs Prince Puma - a győztes Puma. A lucha közben megjelent Mil Muertes, a két harcos pedig egymásnak is esett Puma győzelme után, de Catrina ismét közéjük állt.

Castro lép be Dario irodájába, mert hívatták. A főnök megöleli, majd azt mondja, csak látni akarta hogy van az embere, és sajnálja Cisco elvesztését. Meg szeretné találni a tettest és igazságot szolgáltatni. De az élet és a show megy tovább, ezért Castro kap egy lucha-t, amit Cueto Cisco emlékének szán.

Cortez Castro vs Pentagon Dark - a győztes Pentagon egy Package Piledriver után, a lucha 1 perc 7 másodpercig tartott. A győztes Vampiro-ra néz, majd eltöri Castro kezét.
Nem számít ki győz, az öreg Chavo Guerrero, vagy a kis cingár tökű Dragon Azteca. Bármelyikük is nyerjen ma este, ugyanaz a fájdalmas sors vár rájuk, törött csontok. Teszek rá, itt a ringben még a saját anyámat sem tisztelem! Tudjátok miért? Mert én vagyok Pentagon Dark, a Félelem Nélküli!
Aerostar, Fenix, Drago & Sexy Star vs The World Wide Underground - a győztes a heel csapat, miután Mundo lerúgta Sexy Star-t, ezzel Evans-t segítve, hogy két vállra fektesse a Bajnokot. Viszont a lucha végére Taya lába is megsérült.

A képernyőn Mil Muretes, előtte pedig Sinestro térdel, aki Catrina szerint cserben hagyta őket, ezért eltöri a nyakát és megkapja a halál csókját. Az erejét Muertes-nek adta és azt parancsolta, hasonlóan végezze majd ki Prince Puma-t.

El Dragon Azteca Jr vs Chavo Guerrero (Rey Mysterio Jr a vendégbíró) - a győztes Azteca, akit részben Mysterio segített, mikor megtámadta a korábban ő felpofozó Chavo-t. Guerrero visszalép a kötelek közé, hogy a lucha libre királyára támadjon, de csak egy 619 lett a jutalma.

Elpusztítottam az embert, aki elvette az életed. Többé már nem jár ezen a földön. A feladatom azonban még nem ért véget a Templomban. Mielőtt levehettem a gyilkosod maszkját, ellopta tőlünk. Ezért a Fekete Lótusz triádot szabadítom rá, hogy elpusztítsam Pentagon Dark-ot és megmutassam neki a félelem igazi arcát.
 Az eheti Lucha Underground adás Black Lotus szavaival zárul, aki várhatóan visszatér a Templomba és Pentagon-t veszi célba. Vajon em mikor történik meg? Talán mikor Azteca már megküzdött Dark-kal? Talán jövőhéten kiderül.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.