Header Ads

Lucha Underground 2016. szeptember 21. - Végső lehetőségek

Az eheti adás Rey Mysterio Jr és Dragon Asteca Jr edzésével kezdődik. A Lucha Libré királya emlékezteti Azteca-t, mire képes Pentagon. Chavo Guerrero nevezi ki magát bírónak, ami nem tetszik a két maszkosnak, Azteca hazugnak nevezi őt. Neki is támad, de a veterán könnyűszerrel hárít. Chavo úgy véli, sokkal többre mennének, ha ő tanítaná Azteca-t, hisz Mystero még a Guerrero Családról sem mesélt neki.

Matt és Vampiro köszöntik a hívőket a Templomból, és természetesen a Chimpz zenél. Dario Cueto pedig már ott áll a Végzetkeréknél, amivel hamarosan kiválasztja kihívóját testvérének. Úgy beszél találmányáról, mint a legnagyobb sikeréről. Elmagyarázza újra, hogy működik a Kerék, majd felkonferálja Matanza-t. Megemlíti a legutóbbi "szerencsést", Son of Havoc-ot, akit a bajnok helyben hagyott. Szerinte senki nem gondolta a hívők közül egy pillanatig sem, hogy nyerhet. Nem húzza tovább az időt, hanem pörget. A választás The Mack-re esik.

Matanza Cueto vs The Mack - a győztes és továbbra is bajnok Matanza.

Johnny Mundo és Taya rontanak be Cueto úr irodájába, azt kérve, hogy pörgessen újra, mert már belefáradt, hogy csak ül és várja, hogy lehetőséget kapjon. Dario viszont inkább visszavágót tervez neki a Trios Címekért. Johnny nem elégedett, szerinte azok az övek nem fontosak, csak ő és a Lucha Underground Bajnoki Cím. A főnök leszögezi, a Trios, vagy semmi. Mundo elutasítja és inkább hazamegy a dojo-jába. Szerinte Cueto-nak meg kell tanulnia, hogy viszonyuljon a legnagyobb sztárokhoz, ezzel le is lép. Taya viszont él az ajánlattal és keres új partnereket.

El Texano vs Brian Cage
A mérkőzés előtt megjelenik Cueto úr, aki azt mondja, szereti mindkét luchadort küzdeni látni.
Tudjátok, van bennetek valami közös. Nagyok vagytok, hatalmas harcosok, viszont mindketten elbuktatok az egyedi lehetőségek viadalán, már első körben. Csalódtam, mert titeket szerettelek volna látni harcolni egymás ellen ott. De kiírtam mára ezt a meccset, hogy ez mégis megtörténjen. Viszont a tiszteletem jeléül, ez már nem az egyedi lehetőségért megy. Ez a végső lehetőségért. Hogy mi ez?Nos, lássuk a győztest és kiderül.
A lucha győztese Cage. Ismét megjelenik Dario:
Gratulálok, Cage. De ha a végső lehetőség kell, még kétszer le kell győznöd Texano-t. Ugyanis ez csak egy összecsapás volt a Best of 5-ból!
Szegény Cueto úrra mindig rátöri valaki az ajtót, ezúttal Azteca, miközben a fönök egy csomagot nézeget, amiben egy sapka és érdekes képek voltak. Pentagon-nal akar harcolni. Dario ehelyett inkább Black Lotus ellen látná ismét szívesen, de mivel Lotus Hong Kongban van, több esélyt lát a Pentagon elleni meccsre. A luchador azt ígéri, nem bánja meg a döntést. A főnök még megjegyzi magának kissé sajnálkozva, hogy Dragon viszont lehet, hogy igen.
Ricky Mandel lép be, kicsit amire kiakad Cueto. Fontos munkája van, ha az nem is látszik annak. A luchador csak annyit szeretne tudni, ki lesz a következő ellenfele. Közben megpillantja a rejtélyes képeket, amik megtetszenek neki. A főnök szabadulna tőlük, ezért neki is adja őket.
Továbbra sincs nyugta a vezetőnek, most épp Chavo zavarja, aki szerint beszélniük kell, de ezt már nem látjuk.

Aerostar, Drago és Fenix vs Taya, PJ Black és Jack Evans - a bajnok csapat megvédi címét, de ekkor Johny Mundo érkezik, hogy bebizonyítsa, valóban ő a legjobb termék a Lucha Underground-ban. A Trio Bajnokokat Sexy Star menti meg.

Cueto úr fogadja Mysterio-t és tájékozttja, hogy megígérte Asteca-nak, megküzdhet Pentagon Dark-kal. Rey ellenzi ezt, de Dario megnyugtatj, talált másik ellenfelet: Chavo Guerrero-t. Kettejük összecsapásának a győztese viszont megkapja Pentagon-t. A főnök szeretne fair lenni, és tudja mennyit jelent neki ez a sárkány kölyök, ezért Mysterio-t nevezi meg vendégbírónak a lucha-ra.LG S3 E three by davidusain

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.