Header Ads

Lucha Underground 2016. szeptember 14. - Az amulett

Vasquez kapitány, Cortez Castro és Joey Ryan szegmense
Castro igazságot szeretne Cisco-nak, de Vasquez kapitány arra kéri, nyugodjon meg. Ryan kineveti, mire Cortez nekiesik. A nő nem értékeli hozzáállását, mert a háború megnyerése fontosabb, mint Cisco miatt igazságot szolgáltatni.

A képeken a Templom, ahonnan szokásos módon Vampiro és Matt Striker köszöntenek minket, miközben a Chimpz zenekar szolgáltatja a zenét. Melissa Santos felkonferálná Dr. Wagner-t az első luchahoz, de Famous B megakadályozza ebben, miszerint a nő nem elég híres, hogy ezt megtegye.


Dr. Wagner Jr. w/Famous B and Brenda vs Mascarita Sagrada
Akik nem rég csatlakoztak, annyit érdemes tudni, hogy Mascarita korábban Famous B ügyfele volt, viszont bukása után a manager "kitagadta". A győzelmet Wagner doktor szerezte meg.


Egy évezreddel ezelőtt járunk, egy fiatal lányt látunk haldokló édesapja mellett.
Papa!
Lányom! Nekem már túl késő. Neked kell az Istenek elleni háborút vezetned. - a lány tiltakozik. - Idehallgass gyermekem, a háború közeleg. És a háború megvívása fontosabb bármelyikünk életénél. Fontosabb, mint az én sorsom. Ez a Hallhatatlanság Köve, de csak a nők felett van hatalma, ezért kell neked elvenned.
Mi ez?
Ha majd egyszer nővé válsz, többé már nem öregszel, sosem halsz meg, halhatatlanná válsz.
Papa, kérlek...
Ha ezer évbe telik is, ez a háború túl fontos, nem bukhatjuk el. Megértetted?
Ne!
Mondd, hogy megértetted!
Megértettem.
Rendben van. - ezzel kilehelte lelkét az apa.
Mindez egy visszaemlékezés volt, a lány nem más, mint Vasquez kapitány. Az amulett kettétört, Castro zavarja meg, miközben nézi.

Mi az? - kérdi a kapitány.
Egy hétbe telt, de Cueto-t végre kivonjuk a forgalomból.
Nem. Téged vonunk ki. - kiakad a kiszivárgott felvételek miatt. - Voltál a Templomban, láttál dolgokat, természetfeletti dolgokat és olyanokat, amiknek véget kell vetni.
Könnyebb lenne, ho Dario-t börtönbe vághatnám.
Nem! Dario a kapcsolat köztünk és az igazi ellenség között. Felfüggesztelek. - a nyomozó ezen meglepődik. - Gyere vissza, ha eldöntötted végre, melyik oldalon is állsz eben a háborúban.
Argenis vs Mil Muertes w/Catrina - a győztes Muertes
A lucha után Prince Puma érkezett, aki megtámadta a győztest. Catrina állt közéjük, már a ringen kívül és akadályozta meg a helyzet eldurvulását. Akik nem ismerik az adást, azok még nem tudják, de Catrina karaktere természetfeletti erővel bír.

Ryan nyomozó lép be teljesen váratlanul Cueto úr irodájába.
Mi a fenét keresel itt? - lepődik meg a vezető.
Nyugi, barát vagyok. - Cueto szerint nem néz ki túl barátságosan. - Tudom. Ahogy azt is, hogy kinyírtad Mr. Cisco-t. De ne aggódj, mint mondtam, barát vagyok. Csak azért tudom, mert zsaru vagyok. [...] A jó oldalon akarok lenni a közelgő háborúban. És ez a te oldalad.
Valóban? - lepődik meg. Ryan nyomozó elmondja, hogy neki érdeke kint tartani a börtönből, társával ellentétben. - A társad? Ki lenne az?
Cortez Castro. Egy zsaru. - kezet nyújt Dario-nak. - Megegyeztünk?- a vezető meglepődik, nem érti milyen üzletről lenne szó. - Nem teszek csak úgy, gyerektartást kell fizetnem. - Dario kifizeti.
Több hónap után ugyan, de Castro nyomozó visszatér a kapitányságra.
Sok időbe telt, de mindent átgondoltam. Döntöttem. [...] A te oldaladon állok.
Akkor szerintem visszamész a Templomba.
Köszönöm.
És elérkezett a Lucha Underground eheti adásának a főeseménye, ami egy Weapons of Mass Destruction mérkőzés. Ha magyarra szeretném fordítani, Tömegpusztító fegyverek mérkőzés. Nincsenek szabályok, se diszkvalifikáció, bármi mehet, a Templom pedig tele van fegyverekkel.

Marty The Moth vs Killshot - a győztes egy hatalmas, pusztító és véres luchan, és ezzel egy lépéssel közeleb került a bajnoki címhez, Killshot!
Killshot az összecsapás végén visszaszerezte dögcéduláját is ellenfelétől.

Muertes dühöng az öltözőben, szétveri és ledönti a szekrényeket. Catrina azt mondja, elég volt ebből.
Pumát akarom! - dühöng a harcos.
És meg is kapod. Emlékezz, a türelem erény. Több száz évet vártam, hogy megszerezzem, amit akarok. - előveszi a Hallhatatlanság Kövének másik felét.
Az adás végén Catrina tartja kezében a már korábban bemutatott amulett hiányzó darabját. A háború tehát elkezdődni látszik a két világ közt. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.