Header Ads

Kevin Owens Brock Lesnar-t akarja a WrestleMania-n

Kevin Owens az eheti WWE Off The Top Rope adás vendége volt az ESPN-on, ahol több karrierjét érintő dologról is szó volt.

Számára még mindig felfoghatatlan, szürreális, hogy egy WWE PPV főeseményén szerepelt, főleg a Clash of Champions-ön. 11 éves kora óta néz WWE PPV-ket, szürreálisnak tartja, hogy most részese lehetett egy ekkora pillanatnak.

Arról, hogy Triple H közreműködésével nyert címet, úgy beszélt, számára nem meglepő, hogy a COO felfedezi a tehetségeket és lehetőséget ad nekik. Örült a közönség reakciójára, mind a címszerzést illetően, mind amikor HHH Seth Rollins ellen fordult. A backstageben fülébe jutott, mennyien meglepődtek a COO visszatérésén, és az ő gyors övszerzésén. Erre csak annyit mondott, 2 évvel és 4 nappal a nagy győzelem előtt írt alá a WWE-vel.

A sérülésről az a véleménye, hogy erre sose számít az ember, ha számítana, akkor nem tudna mindent beleadni a meccsbe. Bálor-ról is azt gondolja, a volt Universal Bajnok ezt a munkája részének tekinti és erősebb, jobb lesz mikor visszajön.

Az interjú végén feltették a kérdést, kivel akar megküzdeni a WrestleMania-n, amire jött is az egyenes válasz:
Brock Lesnar-t akarom a WrestleMania-ra!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.