Header Ads

Daniel Byan: a múltheti TalkingSmack jelenet alig volt előre megírva

A WWE heti Sport Center szegmensében beszélt Jonathan Coachman-nel, a téma pedig természetesen most is a TalkingSmack és Miz szavai voltak. Az emberek találgatják, az adás mennyire volt megírva előre. A korábbi bajnok végre egyértelműen reagált:
Alig volt megírva előre. Annyit tudtam, hogy kicsit hencegősre vesszük a témát, viszont Miz és én elég jó ideje ismerjük egymást, pontosan tudjuk hogy tudunk egymás idegeire menni. Előhuzakodtam az ötlettel, hogy gyáva, meg nem igazán szeretem a stílusát. Merthogy nem tetszik, ezt amúgy ő is tudja. Ezzel olyan helyzetbe kényszerítettem, hogy neki is támadnia kellett. És olyat mondott, ami nagyon személyesen érintett.
Bryan hozzátette, Miz tudja jól, hogy ő szívesen lépne még ringbe, de nagy ostobaság lenne, ezért felesége nem is engedi. A TalkingSmack eheti epizódjában Daniel már saját magát nevezte gyávának, amiért nem mer lépni. Most azt is bevallotta, szívesen bemosott volna egy hete az Interkontinentális Bajnoknak, de végül örül, hogy nem tette meg, főleg élő adásban.

Coachman arról is érdeklődött, hogyan tovább kettejüknek. Bryan azt felelte, valószínűleg a WWE nem engedi őket össze egy darabig, nehogy élőben szabaduljanak el az indulatok.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.