Header Ads

CM Punk "kicsit" gúnyolódott Mickey Gall-lal

Senki nem tud pontosat arról, CM Punk menyit keres a UFC 203-mal, de annyi biztos, hogy nem csak a hideg vízre lesz elég. Népszerűségére való tekintettel a korábbi pankrátor júl eladható volt a WWE-ben, az egyik legjobban promótált szupersztár volt a TV képernyőkön, PPV-ken. Így nem sokkal a UFC 203-as debütálása előtt Phil ellenfelével gúnyolódott, hogy ő mennyivel többet tesz majd zsebre ezért a meccsért.
Az egész ott kezdődött, mikor a FOX Sport az útjáról kérdezte Punk-ot, arról, hogy hogy sikerült elérni a 170 fontot (kb. 77 kg):
Szörnyű, mintha 200 font felett lennék, nem nézek ki túl jól.
Phil egyértelműen viccelődött, de Gall reagált rá, miszerint az egykori WWE sztár ne foglalkozzon súlyával, mert az ohiói sportbizottság legalább megbünteti szabályszegésért, ami neki előnyére válhat. De ha nem is, akkor se ijed meg, ha egy nehézsúlyúval kerül szembe. Punk azonnal visszaszólt:
Itt lenne az alkalmad, hogy bezsebeld a legtöbb pénzt, amit karriered során elérhetsz, de ha egy pillanatig is azt gondolod, a pénztárcám közelébe engedlek, hát kib***ottúl hülye vagy!
Ezelőttig Brooks szerényen nyilatkozott UFC debütálásáról, amire alig két év alatt készült fel. Egy viszont biztos, ha szócsatáról van szó, akkor senki nem nyomhatja maga alá Punk-ot, abban mindig nyer. A kérdés azonban, hogy a jövőhét szombat este - illetve nekünk vasárnap reggel - után is hitelesek maradnak-e szavai?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.