Header Ads

CM Pityesz gondolatai a CM Punk UFC 203 sajtótájékoztatója után

A UFC 203 gála utáni sajtótájékoztatón többek között arról is kérdezték a mérkőzése első menetében kikapott CM Punk-ot, mit mondott neki felesége, AJ az összecsapás után. A válasz az, hogy April büszke férjére. Ezután Phil elkezdett könnyezni.

Veresége után többet negatív kommentekkel illetik, kinevetik, stb.. Viszont itt a bizonyíték, hogy egy sportoló is éppen ugyanolyan hús-vér, érző ember, mint mi. Csak mert rivaldafény vetül rájuk, még nem jelenti azt, hogy hatalmas elvárásokkal kell feléjük fordulnunk és ha ennek nem felelnek meg, úgy átkozni és gyűlölni kell őket. CM Punk ki meri mondani, amit gondol és meg mer tenni olyan dolgokat, amit csak kevesen közülünk. Személyisége megosztó lehet, de ő saját magát adja, amivel úgy érzi, sajnos nem képes megfelelni mindenkinek.

Talán úgy tűnhet, ez most egy CM Punk promó, de ez az írás nem csak róla szól. Szól ez minden sportolóról és WWE előadóról, akiket a nézők egy része kipfujol, lenéz, próbál megalázni. Ezek az emberek nem csak maguk miatt állnak ki elénk, hanem minket szórakoztatnak, akár a ringben, akár a ketrecben, vagy bármilyen sport megfelelő pályáján az életüket kockáztatják miattunk. Nem kötelező szeretni sem Punk-ot, sem senkit, de a tiszteletet megérdemlik. Mindent feltesznek egy lapra, s igen, olykor mindent elbuknak, viszont "az igazi bukás az, ha meg se próbáljátok".

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.