Header Ads

Alberto Del Rio a folytatásról

Ahogy már korábban megírtuk, Alberto Del Rio és a WWE útjai végleg elváltak. A szupersztár Mexikóban tartott sajtótájékoztatót, amiben az okokról és a folytatásról is kérdezték.

Előadói nevét a WWE birtokolja, így korábbi nevét, az Alberto El Patron-t használja ismét. Az ígéretekkel ellentétben a 30 napos eltiltásról nem beszélt, ehelyett elmondta, a szervezetnél már odáig jutott, hogy kezdett elege lenni a birkózásból. Szerinte már amúgy is mindent elért, amit a WWE-nél lehet. így ideje tovább állni. Azt állítja, barátságos hangnemben váltak el egymással a céggel, nincsenek negatív érzései a WWE-vel, Mr McMahon még a 90 napos ringszünetet sem kérte tőle.

A folytatásról azt mondta, egyelőre csak az Államokon kívül léphet kötelek közé, de hamarosan az Államokon belül is. Valószínűleg nem ír alá állandó szerződést, mert két éven belül visszavonul. Az első WWE utáni szereplése a WAW-nál lesz, ahol testvérével, Memo-val egy csapatban néz szembe Paige testvéreivel, Zack és Roy Knith-tal. A szervezetet egyébként Paige szülei birtokolják, Ricky és Saraya Knight.

A szupersztár emellett évi 60 megjelenésnél nem gondol többet, a fennmaradó idő nagyrészét családjának szenteli. Kiemelte édesapját, testvérét és nagybátyját. Tárgyalni fog az AAA-jel, CMLL-lel és a Liga Elite-tel is, de nekik sem lesz állandó előadója.

Pankrátor karrierje mellett sportkommentátor szeretne lenni az Egyesült Államokban, főleg az MMA-nél, ahol hamarosan az igazgatótanács tagja is lehet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.