Header Ads

A WWE kirúgással fenyegeti Paige-et kapcsolata miatt

Az MSL & Sullivan eheti rádióadásában a korábbi RoH és EVOLVE kommentátor, Mister Saint Laurent és a korábbi WCW munkatárs, Kevin Sullivan tárgyalták ki Paige és del Rio szerelmi életét. A WWE régóta próbálkozik felbontani a két szupersztár kapcsolatát, erről MSL olyan részleteket is elárult, amik eddig nem kerültek nyilvánosságra:
Mark Carrano, aki a Total Divas nézőinek ismerős lehet - ő ilyen irodai összeköttetéses srác - maga kereste fel Paige-dzset és del Rio-t, és szitkozta őket a kapcsolatuk miatt. Vagyis jelezte nekik, hogy az iroda nem nézi jó szemmel kapcsolatukat. [...] Sokan spekulálták, hogy a szervezet ezért tette őket külön brandbe a draft-kor. A WWE nem akarja őket együtt látni. Az adásokon elkülönítették őket, sőt Paige-et megfenyegették, hogy kirúgják, ha nem hagyja ott del Rio-t.
Ami a cégnek valószínűleg nem tetszett, az az, hogy a mexikói pankrátor gyakorlatilag egy élő televíziós adáson csalja feleségét. A szervezet már nem magánkézben van, mint az Attitude Era idején, hanem a tőzsdepiac résztvevője. Így a WWE ki áll bizonyos értékek mellett, amit képvisel (lásd Be a Star program, Make-a Wish és Susan G Komen alapítvány, stb.). Ezek közzé tartozik a család és a házasság is. Amit jelen esetben Del Rióék elég csúnyán megsértettek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.