Header Ads

A Dean Ambrose kísérlet bukással fejeződött be?

A most már csak korábbi világbajnok Dean Amborse rengeteg kérdéssel szolgált a pankrációt szerető nézőknek, miközben első regnálása tartott! Ez a cikk a szerző magán véleményét tükrözi és nem a Ringside kollektív véleménye.

Mielőtt megszerezte a címet, az egyik legkiemelkedőbb lehetőségnek számított hosszú évek óta a szervezet berkein belül. Remekül bánik a mikrofonnal, kiváló munkát végez a ringen belül, és kívül is, és a pankráció szerelmese. 

Az első nagy címét az idei Money in the Bank-en nyerte, amikor a táskáját beváltotta Seth Rollins ellen. A rajongók őrjöngtek, hiszen Ambrose végre feljutott a hegy csúcsára, de amint, mint bajnok teltek a napjai egyre keserűbb szájíze volt az embereknek vele kapcsolatban. 

Annak ellenére, hogy hosszú idő óta szerettük volna Ambrose-t mint bajnokot látni, a végén jóformán senkinek nem tetszett a látvány. nem hozta meg azt a presztízst az övnek amit szerettünk volna. Nem tudta megújítani az öv karizmáját.

Vajon jó ötlet volt Ambrose-nak adni az övet? Persze! Az univerzum ezt akarta, hiszen megérdemelte, de valami mégsem volt teljesen rendben ezzel a dologgal.

Rövid feud Ziggler ellen, ami csak időhúzás volt, hiszen Ziggler nem Ambrose kategóriája, de az az ember, aki legyőzte John Cena-t, már igen. 

A pályafutása, mint bajnok nem volt bukás, de az emberek egyértelműen AJ Styles-t akarták bajnokként látni. Styles mindenhol bajnok volt ahol valaha is ringbe lépett! NJPW, ROH, TNA, nincs olyan hely ahol ne lett volna a cég arca. A közönségnek választania kellett - kifütyüljük az eddig szeretett Ambrose-unkat? Igen! És az emberek nem azért fütyülték ki Ambrose-t mert rossz bajnok lett volna, hanem azért, mert tudták, így Styles lesz a bajnok!

Ha ez kell ahhoz, hogy Styles legyen a bajnok, hát legyen. A közönség nem azért fordított hátat Ambrose-nak, mert rossz munkát végzett, hanem azért, mert senki sem érdemli meg jobban a címet mint Stlyles. 

Ambrose még biztosan világbajnok lesz, de csakis később. Jelnleg AJ Styles időszaka van, amit a WWE, és a közönség is elfogad.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.