Header Ads

7 Pankráció rekord amik soha nem dőlnek meg!

Mint mondani szokták, a számok soha nem hazudnak, de a szervezet (beleszámolva a WWWF, WWF és a WCW rekordjait is) egyes rekordjai még így is hihetetlennek tűnhetnek.
7. Bill Goldberg: A leghosszabb veretlenségi sorozat
Az ember aki a WWE 2K17 borítóján is szerepel ezen listán elfoglal egy helyet. 173 meccset nyert meg egymás után, és úgy tűnt soha nem talál legyőzőre, mielőtt Kevin Nash megállította a sorozatot.


6. Santino Marella: A legrövidebb Royal Rumble szereplés
A korábbi "Milánói Csoda", IC, és US bajnok a hatodik a listán. Ám egy olyan rekord tulajdonosa, amit valljunk be őszintén, aligha akar bárki is megdönteni. 28-ik ember ként érkezett a Royal Rumble meccsbe, mielőtt Kane 1.9 másodperc után ki is ejtette.


5. The Rock: A legrövidebb meccs
Nem is gondolnánk, de The Rock a tulajdonosa a legrövidebb meccs címének. Big Bossman volt az ellenfele azon a meccsen amit a szikla 3 másodperc alatt bezsebelt. Alig, hogy megszólalt a gong, már Roll-Up-ban volt Bossman, hogy 3 másodperc múlva már vége is legyen a meccsnek.


4. The Undertaker: A Streak
Az év legnagyobb pankrációs eseményén Undertaker egész addig jutott, hogy 21 alkalommal veretlenül hagyta el a ringet. Ehhez Triple H-t, Ric Flair-t, Shawn Michaels-t is két vállra kellett fektetnie. Ám A WM30-n Brock Lesnar személyében legyőzőre talált, aki így megszakította a sporttörténelem egyik legdominánsabb sorozatát.


3. Doctor Death Steve Williams, és Andre the Giant: A leghosszabb ideig tartó veretlenség
Maga Andre állította, miszerint 15 évig nem talált legyőzőre, de mint ismeretes Andre a termetéhez hűen szeretett nagyokat mondani. De mivel a meccsei csak az Ő nyilvántartásában szerepeltek ezt nem vehetjük hivatalos rekordnak.
Viszont hivatalosan a leghosszabb ideig Dr. Death, azaz Steve Willaims volt veretlen, a maga 10 évével.


2. Bruno Sammartino: A leghosszabb világbajnoki uralkodás a WWE-ben
A WWE Hall Of Famer  Bruno Sammartino tudhatja magáénak ezt a rekordot, hiszen 1963-ban l48 másodperc alatt legyőzte Buddy Rodgers, hogy aztán megkezdje a 2803 napos uralkodását, mint a szervezet bajnoka, ami közel 8 évet jelent. A címet Ivan Koloff vette el tőle, ám 1973-ban ismét megnyerte a címet, amit további 4 évig tartott magánál. A cím még nála volt amikor értesítette az öregebbik McMahon-t, miszerint betegség miatt befejezte a pályafutását. 4040 napig tartotta magánál a címet amit több , mint 11 év!


1. Fabulous Moolah: Leghosszabb bajnoki uralkodás a pankráció történelmében. 
Hát igen, Fabulous Moolah. A hölgy a címet 1956-1984 között mondhatta magáénak. 28 évig vagyis, 10,170 napig tartott az uralkodása!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.