Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés

Az eheti Smackown Live első képein a múltheti TalkingSmack, Miz azóta elhíresült promója, amit most magyar nyelven is olvashattok:
Miz:
Engem nevezel gyávának? Akkor beszéljünk csak a gyávákról egy kicsit. Az egyetlen oka annak, hogy így birkózok ahogy, az, hogy így napról napra, már több mint 10 éve tudok birkózni. És soha, de soha nem sérültem meg a karrierem során, legalábbis nem 6 hónapra, vagy egy egész évre! Hanem itt vagyok minden egyes héten. Te csak ülsz itt és engem nevezel gyávának? Én vagyok gyáva? Elmondom neked ki a gyáva. Egy olyan ember, aki azt mondja az embereknek, a rajongóknak, hogy mennyire szereti őket és vissza fog térni, megígéri nekik, visszajön egy éven belül és követeli a címet. De te nem jöttél, ugye jól emlékszem? És akkor még én vagyok a gyáva, aki nem szereti a rajongókat?
Bryan:
Figyelj, ha engednék, én szívesen visszajönnék.
Miz:
Jönnél, csak nem engedik? Mert szereted a ringet, szeretsz birkózni, a kötelek között lenni, ugye? Akkor miért nem lépsz le? Miért nem mész el máshova birkózni, a kis indy barátaidhoz, ha?
Renee:

 Elég, elég, ennek a műsornak nem erről kell szólnia!
Miz:
Köszi Renee, jó ez a műsor, de most épp Daniel-lel beszélgetünk. Nem valami jól esik nekem, Bryan, hogy gyávának nevezel engem, miközben te vagy az, aki soha többé nem lép a WWE ringjébe. - Daniel elsétál. - Beszélek hozzád, ne menj el! Én vagyok kettőnk közül, aki szereti a rajongókat! Én szeretem ezt az egész bizniszt, amíg te csak elsétálsz, mindig, mert mindig is te voltál a gyáva! Én nem gyáva, én bajnok vagyok! [...] Engem vegyen a kamera! Ez a 141. napja a soha véget nem érő Interkontinentális Cím világkörútnak, és ígérem, mindent megteszek, hogy ez legyen a legértékesebb cím a SmackDown Live-on! Nem érdekelnek azok a kölykök, ahogy a Tag Team címekért bohóckodnak, vagy a női cím, a WWE cím..., ez az én műsorom! És már mindenek kivan veletek, a GM-mel, a kritikákból és abból, hogy gyávának neveztek. Ti vagytok a gyávák, míg én napról napra a ringben bizonyítok, köszöntem szépen!
A képernyőn Shane és Bryan.
Shane:
Nem szívesen mondom ezt, Daniel, de bocsánattal tartozol a Miz-nek. A TalkingSmack egy teljesen más környezet, nem mondhatsz ott ilyen dolgokat. Nem provokálhatod őket. Teljes mértékben egyetértek azzal, amit a Miz-re mondtál, de kérlek, a későbbiekben ilyet ne.
Bryan:
Rendben, igazad van. Legközelebb nem kell ennyire őszintének lennem. De ha már itt tartunk, az ironikus ebben az egészben, hogy ezt a tanácsot az a srác adja nekem, akit pedig Brock Lesnar hagyott helyben.
A helyszín a ring.
Miz:
Állítsd le a zenét! Most már végre mindenki rám figyel? Ne merészeljetek kipfujolni engem, azok után, amiket kiálltam heteken keresztül. Azután, amit a GM mondott, engem pfujoltok ki? 148 nap, ennyi időbe telt, mire észrevettetek. Valaha ez meghatározó cím volt, csak sajnos később szerencsétlen bukottak hordozták, viszont most már végre ismét felemelkedhet miattam, mert én vagyok az Interkontinentális Bajnok! Lehet szoftos a stílusom, mert nem szeretem ha képen vágnak. Talán mert nagy bajnok vagyok, nem is kedvelem azokat a lúzereket, akiket folyton megütnek. Én ennél tehetségesebb vagyok, minthogy megüssenek. És a GM... elnézést akars kérni? A vezető egyetért vele, ti viszont nem értitek ezt az egészet. Ti nem látjátok át a teljes képet, hogy mi van az egész mögött, mi folyik ott hátul. Szerintetek kit hívnak fel, ha nyilatkozni kell? Engem! Kit hívnak fel egy reklám miatt? Engem! A filmekhez? Engem! A vörös szőnyegre? Engem! Aztán kinek fizetnek, hogy a WrestleMania-n eljátssza a gyáva csirkét? Nekem! Ezt teszem napról napra, és sose sérülök le. De kipfujoltok, mert nem töltöttem több mint 10 évet a VFW termekben, alig 50 ember előtt. Ti csak itt ültök és olyanokat éltettek, akik kezükbe kapják egymás után a lehetőségeket, amiket elszalasztanak. Én viszont nem vesztek semmit. Mik vagytok ti, hogy esetlennek hívtok engem? Gyávák vagytok! Miért? Mert csak ott ültök és... - megszólal Ziggler zenéje.
Dolph:
Miz, meg kell mondjam sok dologban egyetértek veled. Minden szó igaz, mármint a vörös szőnyeg, a TV műsorok, a filmek, a reklámok. Mégis van valami, amiért ezek az emberek sosem fognak mögéd állni. Keresztüllátnak a tetteiden. Mi a WWE szupersztárok mindent megteszünk, a végsőkig elmegyünk, hogy a legjobbak lehessünk, amíg te csak híres akarsz lenni. Ezért nem fognak benned sose hinni, ezért hív téged Daniel Bryan szoftosnak, gyávának, ezért nem hisz benned senki, mert átlátunk ezen a vörös szőnyegen sétáláson, meg övfelemeléseken, hogy csak híres akarsz lenni. Annyi héten át volt lehetőséged változtatni ezen, hogy nem vagy gyáva és szoftos, minden egyes alkalommal mikor lesétálsz ezen a rámpán, bizonyíthatod, hogy idetartozol, nem gyáva vagy. Eddig nem tetted. Lehetőségekről akarsz beszélni? Bizonyítani akarsz ezeknek az embereknek, bizonyítani Daniel Bryan-nek, bizonyítani a feleségednek? Bizonyítani magadnak, hogy nem vagy gyáva? Bizonyítsd itt és most! Nem címmérkőzés, bíró sem kell, nem kell gong, csak te és én, mutasd meg a világnak, hogy képes vagy harcolni ellenem itt és most! És bizonyítsd magadnak is, hogy nem vagy gyáva, Most itt az alkalom! Csak te és én, most azonnal! - a harc elmaradt. - Azt hiszem Daniel Bryan-nek és az egész világnak igaza volt! Nem vagy több, mint egy szoftos, kis gyáva nyuszi!
Hype Bros vs The Vaudevillains - a győztes és ezzel továbbjutott, Zack és Mojo.
Ryder:
Már csak egy állomás a célig, ezt az állomást pedig elhagytuk és nem fordulunk vissza!
Mojo:
Így igaz kispajtás, és a Backlash-en megszerezzük a címeket, mert felhájpolunk mindenkit és hájpolva is maradunk!
Ryder:
De ti ezt már tudjátok!
A backstageben AJ Styles összefut Apollo-val, akinek nem elékszik a nevére, azért az bemutatkozik neki, betűzi a vezetéknevét. AJ felhívja a figyelmét, hogy ez nem az a hely, ahol betűzni kell, az a SmackDown Live és ő uralja ezt a vidéket.

AJ Styles:
SmackDown Live, a fenomenális AJ Styles befutott! Az arc, a környék új ura befutott! És ez az az arc, aki elverte John Cena-t a SumerSlam-en! És ez az arc, aki el fogja verni Dean Ambrose-t! Dean Ambrose-nak előjön majd ez az arc a legszörnyűbb rémálmaiban! Mert ezt fogja látni, mikor hanyatt fekszik előttem a ring közepén, a szemembe néz, mikor a Backlash-en én leszek az új WWE Bajnok! Igazság szerint... - Apollo félbeszakítja, nem tetszik neki. - hé, kapcsoljátok le a zenét! Szórakozol velem? Most meg minek szakítasz félbe? Beszéltél Daniel Bryan-nel és kihívsz egy betűzőversenyre, vagy mit akarsz?
Crews:
Nem egészen, de az biztos, hogy jobban örülnél egy betűzőversenynek. Beszéltem Daniel Bryan-nel, és abban egyeztünk meg, hogy kihívhatlak téged egy mérkőzésre, és AJ, ez a meccs most kezdődik.
Apollo Crews vs AJ Styles - a győztes AJ Styles

Heath Slater üdvözli otthonában Renne Young-ot. Rhyno-val is találkozunk, aki nem ér rá kezetfogni, mert elmélyülten koncentrál. Helyette a feleségét mutatja be.
Heath:
Igen, ezek a virágok valóban olyan illatosak, mint az esküvőnk napján, akárcsak te, kicsim.
Renee:
Rendben, térjünk rá az interjúra. Szeretném tudni, mi történt? Miért maradtál utoljára a draft-on, és miért nem választottak ki?
Heath:
 Szerintem nem arról van szó, hogy nem lenne szükségük rá, csak úgy megtörtént. [...]
Renee:
Értem. Volt az az este, mikor Brock Lesnar-t szeretted volna kihívni. Mi járt a fejedben aznap este? - közbe Rhyno szomorú fejeket rajzol a kekszre.
Heath:
Nem sokan merik hergelni a Fenevadat, én igen. [...] Orton pedig a műtéte után velem harcolt először, ez hatalmas volt, és én nyertem. És majdnem meglett aznap a SmackDown Live szerződés. [...] Csak velem mindig ilyen fura dolgok történnek. [...] Szerencsé vagyok, hogy Rhyno a partnerem a Tag Tem bajnokságban. Nem csak nekem jó, hanem a családomnak. - ekkor büfög a felesége.
Renee:
 Rhyno, miért döntöttél úgy, hogy Heath-tel team-elsz? - A Man Beast csak megvonja a vállát.
Heath:
 Renee, nézd... Rhyno segít nekem, hogy én és a családom ismét egyenesbe jöjjünk. Nagyon hálás vagyok neki. És mikor megnyerjük a Címeket, végre elköltözhetek ebből a lakótrélerből egy szép kertesházba.
Renee búcsúzóul sok sikert kíván. (Elnézést a hiányos fordításért, sajnos nem egészen értem a nyugat-virginiai akcentust.)

Bray:
Nem félek a kígyóktól, nem félek szörnyektől, nem félek senkitől, mert én vagyok a félelem. Nem úgy tekintek Randy Orton-ra, mint valami legendás mitológia lényre. Mert számomra ő csak egy ember. Egy ember, aki azt hiszi, méreg fut végig az erein, ami számomra izgalmasan hangzik. Beteg vagy, Randy. De ezt szeretem benned! Nagyon érdekesnek találom, amit Brock Lesnar tett veled a SummerSlam-en. Félelem nélkül harcoltál. Úgy, mint aki azt hitte sebezhetetlen. Viszont a meccs végére Brock elpusztított. És szia, Randy, én vagyok Bray Wyatt, és ez az én játékom! És ha tényleg hangokat hallasz a fejedben, amik megmondják mit tegyél, hát imádkozom, hogy azt súgják neked, fuss! Menekülj, Randy! - megszólal a Vipera zenéje.
Randy:
Igazából, Bray, a hangok a fejemben azt kérdezik, mit képzel magáról, ki ez az ember? Azt hiszed elpusztítottak, csak mert szegecsek vannak a koponyámban. Hosszú ideje próbálnak már megsebezni, de ez csak a sármomat növeli. Most, mint egy megsebzett ember szólok, egy másik megsebzetthez..., figyellek!
Bray:
Megérkeztél.... Ezt a Randy Orton-t szerettem végre látni! Mindezek után még nem félsz, csodálom a bátorságodat, Randy. De egy valamit még nem fogtál fel, többé már nem te vagy a ragadozó, megsebeztek, erőtlen vagy, most már én vagyok a ragadozó. Neked pedig mindenkinél jobban kellene tudnod, Randy, miben a legjobb egy ragadozó? Gyilkol! És a Blacklash-en levadászom a fejedet, hogy aztán győzelmem trófiájaként akaszthassam ki.
Randy:
Tehát ha jól értettem, te vagy a ragadozó mostantól... Ezt a játékot már sokszor eljátszották velem, mégis talpon maradtam. Sebekről beszélsz...emlékszem, mit tett velem Cactus Jack, mikor szögekbe hajított az emelvényről. Vagy amiket akor szereztem, mikor a Hell in a Cell-en az Undertaker-rel harcoltam. De neked aggódnod kellene ezek miatt, mert ez alkotja a démoni énemet, amit láthatsz, ha a szemembe nézel, és ezért tisztellek talán, és mert neked is megvannak a saját démonaid. Tehát Bray Wyatt Randy Orton-t akarja a Backlash-re? Megkapod! De félni...? Nem félek tőled, Bray. Nem félem egy halandótól, aki egy istenek képzeli magát. Ami pedig a legfontosabb, nem fogok visszariadni attól, hogy jól valagba billentselek....most azonnal! - beront a kötelek közé, de elsötétül minden.
Natalya & Alexa Bliss vs Naomi & Becky Lynch - a mérkőzés közben megjelent Carmella és megtámadta a kommentátorokhoz csatlakozó Nikki Bella-t, közben a ringben Alexa két vállra fektette Becky-t, megszerezve a győzelmet.
The Headbangers vs Heath Slater & Rhyno - egy kis Attitude, egy kis vér, egy kis Gore, aztán a Man Beast megszerezte a győzelmet.


Gary??:

A nevem Gary “The Milkman” Milliman és kaptam egy lehetőséget, hogy ma este ebben a ringben szerepeljek. De sajnos azt mondták, senki nem akar kiállni ellenem. De azt most szögezzük le, hogy nem megyek innen sehova, amíg nem jön ide egy pankrátor és nem harcol velem! - nekivetkőzik a harcnak, mire megszólal Kane zenéje! Ekor már Gary menekült volna, de a Chokeslam-et nem kerülhette el.
Baron Corbin vs Dean Ambrose - a mérkőzés győztese Corbin diszkvalifikációval, mivel őt rúgta fejbe Styles. AJ és Ambrose egymásnak estek, két perc múlva egy fenomenális mozdulat után Styles a felső kötélre nem túl kellemes pózban érkezett.
A záróképeken Dean kezében a bajnoki cím, AJ-ében pedig a kötél.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.