Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés

Az eheti RAW a texasi Houstonból jelentkezett, a ringben először Corey Graves és a Universal Championship négy kihívója.
Rollins:
Köszönjük ezt az igazán nagyszerű felkonferálást, csak épp azt felejtetted el, mi vagy ki a valódi oka annak, hogy a RAW ilyen helyzetbe került. Én. Ha nem történt volna meg az, amit Finn Bálor-ral tettem a SummerSlam-en, akkor a srácnak nem lett volna szüksége vállműtétre, de legfőképpen nem kényszerült volna lemondani a Universal címről. Az egész világ tisztában van azzal, hogy én vagyok a favorit, hogy megnyerjem ma este ezt az övet. Én voltam a draft-tal első számú választás a RAW-nak, én vagyok a legeladhatóbb szupersztár ebben az érában. A győzelmemet pedig az itt ülő többi három ember egyikének ajánlom, akinek még van mit bizonyítani a WWE-nek, Kevin Owens.
 Owens:
Seth, ne már, hogy miattam teszed? Ez igazán nagylelkű, nagyon köszönöm. Na de először is, Corey, hadd mondjam el, mekkora rajongója vagyok a műsorodnak a WWE Network-ön. Szintén el akarom mondani, mekkora megtiszteltetés ez nekem, hogy iloyen kihívókkal küzdhetek együtt. Gőzöm sincs, hogy fog alakulni a ma este, de srácok, ez tökre izgalmas. - Graves értékeli Kevin mondatait, de megkéri, inkább beszéljen a mérkőzésről. - Akkor nem kell jópofiznunk egymással? Pedig azt hittem azért kellett így rendezni mindent, mintha valami csoportos terápián lennénk. Szisztok, az én nevem Kevin és szeretnék én lenni a Universal Champion! Na jó, szeretnéd, hogy komolyan vegyem és arról beszélek, hogy fogok győzni? Most, hogy Sami Zayn eltűnt végre a képből, fontosabb, igazán fontos dolgokkal törődhetek, mint a Universal cím. Ahogy már annyiszor mondtam, engem a díjak hajtanak, ezért a legjobbamat hozom, mikor ekkora a tét. Seth, te az igazán nagy szavak embere vagy, Roman te pedig... te keményen próbálkozol, míg én az eszemet használom, Big Cass pedig... te csak tényleg dumálni tudsz. Komolyan azt hiszed ezzel itt elérhetsz valamit?
Big Cass:
Kevin, de ezt egyedül találod ki, vagy Jericho fogja a kezed? Ő találja ki, mikor együtt vásárolgatjátok a sálakat, meg a többi röhögséges vackot, amit viseltek? Új vagyok itt, de tisztában vagyok vele hol vagyok. Nem töltöttem itt hónapokat, nem is nyertem címet. Ez viszont azt jelenti, nem veszíthetek semmit. Senki nem számít az én győzelmemre.
Rollins:
Hát ahogy hallottam, még Enzo is ellened fogadott.
Big Cass:
Jóllehet, én vagyok errefelé az új srác, de nem vagyok underdog, igazából a Biggest Dog vagyok ebben a harcban. És Seth... nem számít mit gondolsz vagy próbáltál elhitetni magaddal az elmúlt években, de a méret igen is számít! - aki nem érti az oltást, jusson eszébe a Zahra körüli botrány. :D
Rollins:
Oké, oké, elég lesz, most már befoghatjátok, mindenki fogja be. - a közönség még mindig Cass szavainak hatáso van és 'how you doin' skandálásba kezd - Nagyon is jól vagyok, és rendkívül örülök ennek a meccsnek, hogy elimination szabályok vannak, mert lehetőségem nyílik, hogy a szavaidat lenyomjam a 7 lábnyi torkodon. És ha ezzel megvoltam, Kevin téged is becsomagollak és postázlak a sálmániás tejtesódnak, Chris Jericho-nak! Mikor már csak én és Roman Reigns maradtunk, mindenki emlékszik mi történt hasonló helyzetekben, Seth Rollins jól valagon billentette őt minden egyes alkalommal. Corey, ha már itt vagy, kezdj valamit magaddal és kérdezd meg Roman-t, ugyan mik a tervei ma estére, hogy képzeli el Rollins legyőzését?
Corey:
Roman, szeretnél bármit is hozzáfűzni a ma esti mérkőzéshez?
Reigns kikászálódik a székből, de ahelyett, hogy beszélne, megtámadja Owens-t, így elszabadul a pokol. Mindenkit leterít, ami a publikumnak nincs ínyére.

Neville vs Chris Jericho - Jericho nyert feladással
Nia Jax vs helybéli kihívó - a győztes Jax

A backstageben a Club számol be arról, hogy felhagytak a doktorosdival. Most a "Nyolcvanéves Szabadidős Rendeltetésű Öregedési Rehabilitációs Kezelési Központból" üdvözölnek minket, ezeknek a szavaknak angol megfelelőinek első betűit összeolvasva azt kapjuk, hogy "BIG FART", azaz hatalmas szellentés. Szerintük néhány szupersztár, mint a Dudley Boys, gyámolításra szorulnak. Az említett Tag Team azt mondják nyugdíjba vonult, asztaliteniszeznek, TV-zgetnek. A következő csapat, aminek szintén vissza kellene vonulni, legalábbis bajnokként biztosan, az a New Day. Kidolgoztak számukra egy megfelelő kezelési tervet, Dana Brooke közreműködésével.

Jinder Mahal vs Sami Zayn - a győztes Sami

Lita készített interjút Sasha-val, élő videókapcsolaton keresztül.
Lita:
Mikor szereztél tudomást a sérülésedről és született meg a döntés, hogy szünetre van szükséged?
Sasha:
 Amit mindig tudtam, hogy Charlotte egy gyáva kislány, akinek szüksége van az apukájára vagy a kis barátjára, Dana Brooke-ra. [...] Végig veszélyben voltam azon a meccse, és egy ponton a hátam feladta.
Lita:
Azt mondtad, ha visszatérsz, erősebb leszel mint valaha.
Sasha:
Jobban fogok összpontosítani, egy egészen új Bo$$ fog visszatérni. Az első pillanattól kezdve edzek, Charlotte meg fogja érteni, miért vagyok én a női divízió első embere. Hozhatja apucit, meg a kis barátait, de készüljön fel, hogy jobb leszek, mint valaha.
Charlotte is reagált:
Sasha nem jól emlékszik, hisz sem az apám, sem Dana nem volt ott, szóval nincs értelmes kifogása.
New Day & Bayley vs The Club & Dana Brooke - a győztes Bayley csapata

Cesaro:
Még mindig hiszem, hogy van lehetőségem egy bajnoki meccsre, ahogy Mick Foley ígérte, ezzel a Best of 7 sorozattal Sheamus ellen. Szép nap ez a mai, és miután elintézem Sheamus-t, csak még szebb lesz. Nem kedvelem Sheamus-t, te se, a nézők se, senki. Ő csak úgy itt van és el van telve magával, de most kicsit letekerem az orráról az elégedettséget.
Sheamus:
Byron, hallottam mit mondott rólam ez a svájci. De tudom mit érez. Csak annyija van, hogy eben a ringben küzdhet. Még csak nem is olyan jóképű és sármos, mint én. Az egész életét arra szentelte, hogy WWE bajnok lehessen. Vajon hogy fogja érezni magát akkor, ha rájön majd, hogy oly sok áldozat és küzdés ellenére, én sokkal jobb vagyok nála?
Sheamus vs Cesaro - a győztes Sheamus feladással
Braun Strowman vs helybéli kihívó - a győztes Strowman

Stephanie:
Üdvözlök mindenkit a Monday Night Raw ezen különleges adásán, így, hogy már szinte csak pillanatok választanak minket el attól, hogy megkoronázzuk a következő Universal bajnokot. De mindenek előtt most már tisztába kell tenni a Brock Lesnar-ügyet, ami 8 napja, a SummerSlam-en történt. Brock Lesnar túlzásba esett, mikor egy alkalmazottat bántalmazott, mikor a bátyámnak egy F5-ot adott a ring közepén. Néhányan talán úgy vélitek, én üdvölöm ezt a cselekedetet, mivel tulajdonképp konkurencia vagyunk egymásnak a testvéremmel, pedig ettől függetlenül senki sem szemétkedhet az én családommal és...
Paul:
Hölgyek és urak, ahogy Önök ezzel már tisztában vannak, az én nevem Paul Heyman és mielőtt Madam McMahon elszórakoztatna engem...
Steph:
Nem én fogom elszórakoztatni, hanem Ön fog mesélni nekem, jöjjön a kötelek közé és kérjen elnézést! És ne hívjon madam-nak. - a publikum ECW skandálásba kezd, amit Stephanie szívesen hall, viszont a későbbi CM Punk kántálást nem reagálja le.
Paul:
Hadd legyek őszinte, mikor az ügyfelem, Brock Lesnar legyőzte Randy Orton-t, az győzelem volt az Ön, a mi brandünknek. A Monday Night RAW győzelme, a testvéred, Shane SmackDown Live-jával szemben. Brock Lesnar megnyerte a Raw-nak a SumerSlam-et. Ettől függetlenül megértem, hogy mikor Brock Lesnar kezet emelt egy alkalmazottra, a SmackDown Live tulajdonosára, akkor Brock Lesnar túlzásba esett. Nincs bocsánat arra, amit tett. Én térdre estem és könyörögtem, hogy hagyja abba, amit Shane-nel művel. Most pedig azért jöttem, hogy megtérítsem a kárt, amit okozott, a jogos büntetést, amit Önök 500 dollárban állapítottak meg. Egy..., kettő..., három..., négy..., öt..., hat... - Steph kiüti a kezéből a pénzköteget.
Steph:
Ahogy azt Ön is mondta, Brock hatalmas érték a RAW-nak, ellentétben Önnel. Ön mit tud felmutatni? Hogy fog ezután a gyermekei szemébe nézni, hogy megpróbálta lefizetni Stephany McMahon-t, méghozzá csupa egydollárosokkal? Azt hiszi ez vicces? Nagy vihar közeleg és az Ön fajtája ezt nem éli túl.
Paul:
Akkor egy angyal leszállt a Mennyből és így szólt: nem élheted túl a közelgő vihart. Egy valamit nem vett számításba, hogy a vihar maga Brock Lesnar! Én és Brock tudjuk, hogy alkuhelyzetbe kényszerítettük Önt. Mindezt annak ellenére, hogy egy napon Ön fog itt diktálni. Alkuhelyzetbe kényszerítettünk mindenkit a feddélzeten, az édesapját is, akit Önt olyan jól megvezet. [...] Tisztában vagyunk vele, hogy a McMahon-ökkel csak pénzzel lehet beszélni. És szinte könyörgöm Önnek, hogy ezt a pénzt fogadja el fájdalomdíjként, fogjuk ezt fel egyfajta leckeként, bocsánatként, amit én most kézbesítettem.
Steph:
Bocsánatkérés elfogadva.
Titus O'Neil vs Darren Young - a mérkőzést Young nyerte

Seth:
Steph, régóta ismerjük egymást. Nagyszerű közös emlékeink vannak. De ez lehet a legszebb. Megígérem neked, hogy nem hiábavaló a belém vetett hited, mikor hazahozom a Universal címet. - a vezetők támogatásukról biztosítják.
Roman Reigns vs Kevin Owens vs Seth Rollins vs Big Cass
Első elimination - Big Cass
Második elimination - Triple H segítségével Rollins kiejti Reigns-t
Harmadik elimination - Triple H segítségével Owens legyőzi Rollins-t

Az adás végén a közönség azt skandálja Kevinnek, hogy megérdemelte a címet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.