Header Ads

Kurt Angle a Rick Flair Show, vendége volt


Kurt Angle a Rick Flair Show vendége volt, ahol több dologról is beszélt, következzen ebből néhány szemelvény.
Cody Rhodes tehetsége:
"Nagyon tehetséges. Tudod, mikor látom őt a WWE-n, nagyon szórakoztató tud lenni, azt meg el sem tudom képzelni milyen lehet a ringen kívül. Nem hinném, hogy ez a Stardust karakter illett volna hozzá, de ez is ment neki, lenyűgöző. Értékes tehetség, nem is értem miért nem push-olták."
Conor McGregor-ról:"Conor McGregor egy hihetetlenül jó sportoló. Remek, jól képzett harcos. Mintha előkapta volna a pankráció kisokost és átültette volna az egészet a UFC-be. Más szavakkal szeret heel lenni, de nagyon jól csinálja. Csak egy valakit ismerek, akinek ez szintén ennyire jól ment, Ric Flair-t, és szó mi szó, Ric aztán tudta hogy kell felhevíteni a levegőt, akárcsak ez a kölyök. Tudod, a kijelentései a pankrációról, hogy szerinte igazi vagy nem, komolyan gondolta. De szerintem csak azért mondta, hogy joban megutáltassa magát. Conor-nak minden a pénz körül forog. Minnél jobban kavarja a..., annál népszerűbb lesz és szerintem keresztbe is akar tenni másoknak. Azt is el tudom képzelni, hogy szeretne a WWE-be menni, amihez ez egy elég jó nyitás, egyfajta út. Nem hiszem, hogy Conor McGregor nagyon sokat fog már harcolni, efelől semmi kétség, Floyd Mayweather is ugyanezt csinálta amúgy a Big Show-val, nem lepne meg, ha Conor szeretne egyszer a WWE-be jönni, de lehet csak én gondolom így. Ez egy reklámfogás lehetne, mint anno Big Show Mayweather ellen."
Találkozás Dana White-tal:"Beszéltem vele. Kétszer is találkoztunk és egész jól elbeszélgettünk. Egyszer 2006-ban aztán 2010-ben, de nem tudtunk megállapodni, hogy mikor is kezdenék. Nehéz volt, legalábbis először, akár ostobának néztek akár nem, viszont Dana nagyszerű ajánlatot tett, csak épp pont akkor írtam alá a TNA-hez, amihez úgy éreztem hűséggel tartozom, azelőtt egy héttel mikor szóba került, azt mondta eresszek meg egy telefont ha végeztem a pankrációval, ami 2010-ben történt meg, mikor az az egész megpróbáltatás volt Jeff és Karen Jarrett-tel. Felhívtam Dana-t és találkoztunk. Mindent megpróbáltam, de hiába a jó ajánlat Dana-tól, sajnos 4 és fél hét múlva Kimbo Slice ellen kellett volna küzdenem, úgy éreztem a vesztem felé hajtana. Azt akarta, hogy egy igazi harcossal, Kimbo-val álljak ki, és szinte azonnal kezdjek. Azt mondtam, Dana, ingyen nem fogok odamenni, így egy jelentős összeget ajánlott, hogy megjelenjek a shown, de így is mindössze 4 és fél hetem lett volna. Úgy éreztem túl sokat kért, túl gyorsan."
AJ Styles sikeréről:
"AJ egy a kevesek közül. Olyan emberekhez hasonlítgattam, mint Shawn Michaels. Elég fortélyos a ringben. Tudja hol van és mit csinál, minden benne van. Pontosan tudja mikor kell cselekednie vagy épp eladni egy mozdulatot, valóban fenomenális. Sosem volt 5 csillagosnál gyengébb meccsem vele. Nem értem egyáltalán, miért telt ennyi időbe, hogy a WWE-be kerüljön. Nem tudom felfogni, hisz már 11 éve ismerem, mondom mi van már itt? Miért nem kap a kölyök egy lehetőséget? Szerintem most már Vince is azt mondja, jaj, miért nem szerződtettem 10 évvel ezelőtt? Örülök, hogy végre megtette. Hatalmas karriert futott be a TNA-ben, megjárta a New Japan-t, jó érzés látni, hogy a WWE-ben fejezi be. Ami nagyszerűvé teszi, és amivel ő is szintén Ric Flair-re emlékeztet, hogy fél órája küzdünk már, de ő nem áll meg egy percre sem verejtékezni. Ezért viszonylag könnyi birkózni vele. Bár többször is megsérültem ellene, sosem volt semmi gond, mert ő befejezte a munkát."

A jövőjéről:"Nem fogok otthon ücsörögni és várni a csodára. Teszem a dolgom. Nem rég írtam alá egy ügynökségnél, egy elég vicces TV adást csináltam, a neve Those Who Can’t. Egy vígjáték a TruTV-n, már a második évad. Ilyesmikkel töltöm az időm. Magam osztom be az időm és szervezem a megjelenéseim. Ha még visszamegyek a WWE-be, akkor olyan egy éven belül, talán több. Pár hónapja volt Triple H-dzsel egy elég laza beszélgetésünk. Ő érdeklődik. Én is. De egyelőre nem tudják mit kezdjenek velem, mint mondtam elég kötetlen beszélgetés volt ez. Ezt nézve, nem hiszem, hogy egy éven belül visszamennék, talán soha sem fogok. Ettől még jó volt végre leülni vele és elásni a csatabárdot, túllépni a múlton. Egész jól kijövünk. Időnként Vince-cel is felveszem a kapcsolatot. Tudod, jó magam mögött tudni a múltat, mert ha mégis történik valami, tudom, hogy ott fejezhetem be a karrierem. Az se baj, ha nem jön össze, de a Hall of Fame ami fontos nekem, de abba sem halnék bele ha kihagynának belőle. Sose tudni."

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.