Header Ads

Jön az új Paul Heyman Guy?

Mint arról korábban beszámoltunk, Paul Heyman új szerződést kötött a WWE szervezetével, miután az előző a nyár folyamán lejárt.


A új szerződésben több fellépés szerepel, mint a korábbiban. Viszont ami igen nagy szó, hogy Heyman kreatív kontrollal rendelkezik. Hogy ez mit takar? Azt, hogy Paul beleszólással és vétójoggal rendelkezik az összes olyan kreatív tervre, amiben az Ő karaktere szerepel. (Kiegészítés: WWE-ben nagyon ritkán adnak ilyen kitételt a szerződésekbe akkor is csak a legnagyobb neveknek, mint Bret Hart, The Undertaker vagy Hulk Hogan esetében. Szóval ez egy igen nagy dolog. /Bártfi/)

A vezetőség már korábban is megvitatta azt a tényt, hogy ideje lenne, ha Heyman más sztárokat is segítene a fejlődés rögös útján, de az ilyen próbálkozások eddig sikertelenek bizonyultak: Ryback, Curtis Axel és Cesaro esetében is. Heyman saját bevallása szerint, ez azért alakult így mert az ő munkájához szükség van a személyes kapcsolatra és azért működött jól a párosa CM Punkkal és ezért működik Brock Lesnarral akikkel a való életben is baráti viszonyt ápol.
 A hírek szerint Heyman már lehetséges partnerekkel szolgált a vezetőség felé akikkel szívesen dolgozna együtt a két név pedig: Shinsuke Nakamura és  Samoa Joe. Reméljük így hogy Heyman választhatja ki hogy kinek a szószolója lesz, jobban sikerülnek majd a dolgok mint a korábbi csúf próbálkozások során.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.