Header Ads

Glorious - Johnny Gargano a PWInsider podcast-jén

A PWInsider podcast-jének, a This Is Awesome Wrestling Show-nak vendége volt az NXT szupersztárja, Johnny Gargano, aki szombat éjjel Tommaso Ciampa-val oldalán nézett szembe a Revival csapatával a TakeOver: Brooklynon.


A brooklyni showról így nyilatkozott:
„Őrületes volt. Tudjátok, ott lenni, abban az épületben, feltekinteni a sorok között és látni azt a rengeteg embert...lenyűgöző. Ami a rajongókat illeti, kissé tartózkodó vagyok. Nem veszem készpénznek, hogy ki megyek a közönség elé és ők ujjongani fognak miattam, örülnek nekem, főleg így, hogy itt Brooklynban birkóztam először 15000 fős közönség előtt. Nem is sejtettem, hogy ennyien szabályosan megőrülnek majd értem. Életem legnagyobb meccseit kb. 50 ember előtt vívtam bingótermekben, vagy VFW termekben, ilyesmi... Szóval 15000 ember előtt dolgozni, ez még nagyon új nekem.”


A Glorious Bomb eredete:
„Ez az első alkalom, hogy podcast-ben, vagy bárhol nyilvánosan beszélek erről. Szóval, a ruiserweight Classic közben többször is felcsendült ez a bizonyos 'Glorious', Bobby (Roode) bevonulózenéje. Erre mindenki azt hitte, hogy ez lesz a show főcímdala, ez fogja nyitni azt. Eléggé be voltunk zsongva, hogy ez a mi dalunk! Ez a dal pusztít! Egyszerűen nagyszerű! Mindannyian azt mondtuk, ez 'Glorious' /dicsőséges/! Aztán végre megtudtuk, hogy ez valójában Bobby bevonulózenéje. Kicsit pipák lettünk rá. Hisz már a miénk volt, miért kapja meg Bobby magának? Akárhányszor láttuk Bobby-t, nyaggattuk, hogy 'figyelj, tesó, nekünk nagyon kéne az a dal'. Aztán Tommaso-val együtt énekeltük is, nem akadtunk le róla. Mikor a dal végre kikerült YouTube-ra, mondtam Tommaso-nak, hogy mekkora lenne már, ha fognánk a telónkat, játszanánk a zenét és szaladgálnánk Bobby után, és videóznánk is. Tudjátok, én inkább az ész vagyok, Tommaso pedig inkább az a menjünk és csináljuk srác. Nincsenek határai, megy és csinálja. Beavattuk Bobby-t is, és azt mondta, oké, csináljuk. Először felvettünk egyet a kondiban, ahogy a 70 fontos (kb. 32 kg) súlyokat emelgeti. Felvettük és kiposztoltuk. Aztán végigjárta az egész netet. Miután feltettünk egy párat, valaki megmutatta Triple H üzenetét, hogy 'adjátok át Gargano-nak és Ciampa-nak, hogy odavagyok a Glorious Bomb-okért'. Mi meg úgy voltunk vele, ha bejön neki, akkor folytatjuk.”Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.