Header Ads

Finn Bálor bejegyzései a sérülése után

Finn Bálor sérülése óta több bejegyzést is közzétett Twitter oldalán győzelméről és a továbbiakról is:

"Egyszer fent, egyszer lent. Felébredsz a SummerSlam reggelén, tök pozitív vagy és jobb kondiban, mint valaha."

"Mikor megtörtént a baj, azonnal tudtam, hogy komolyan megsérültem. De ösztönösen erőt vettem magamon és átváltottam túlélő üzemmódba."

"Mikor a gong megszólalt és nyertem, bajnok lettem. De nem volt sok kedvem ünnepelni. Tudtam jól mi vár rám másnap este a RAW-n."

"Igen, csalódott vagyok, de bajnok voltam és nem vonakodtam eleget tenni a kötelességemnek, hogy megjelenjek a Good Morning America műsorán hétfő reggel."

"Több órányi vizsgálódás után a halovány remények is szétfoszlottak, délután 5-kor beigazolódott a legrosszabb, minél hamarabb műteni kell, a címemet pedig fel kell adnom."

"Ebben a lemondásban az volt a legnehezebb, mikor már átmentem a függönyön és teljesen tehetetlennek éreztem magam."

"A sok érzés ellenére, ami az elmúlt 24 órában kavarodott bennem, ami erőt adott, hogy én vagyok a bajnok. De többé már nem."

"Hajnali három. Az alabamai Birminghambe repülök. Dr. Dugas felkészült az operációra, még egy Seth Rollins képet is kitett, hogy figyeljen minket."

"Az egy órásra tervezett műtétből végül négy lett, mert több sérülést talált a doki mikor felnyitott, mint amit az előzetes vizsgálatoknál állapítottak meg."

"180 fokos porc leválás, izomleválás, a mellizomhoz csatlakozó porc károsodása és letört egy darab a nyaki foglalatnál. (Ezt egy ibrikben itt hagyták nekem a szekrényemen."

"Szerda, hajnali 5 óra. Felébredek, de még kába vagyok és fáj mindenem így a műtét után. Kezdem érezni a dolog valódi súlyát. A rehabilitációs kezelés kilenckor kezdődik."

"Csütörtök, hajnali 5 óra. Visszarepülök Orlandóba, bejelentkezek a Performance Center orvosijában. A személyzettel a Nagy Visszatérésről beszélgetünk."

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.