Header Ads

Dana White: Vince McMahon egy kib***ott pénzhajhász

Dana White, a UFC elnöke az eheti Ric Flair Show vendége volt egy rövid ideig, ahol beszélt kapcsolatáról Vince McMahon-nel.
Dolgoztam, illetve próbáltam együtt dolgozni Vince-szel éveken keresztül. Ez magától értetődően hatalmas kihívást jelentett, mert Vince egy pénzhajhász, egy kib***ottul versengeni akaró valaki. Ez ő. Ha sorra vesszük, hogy mit vitt véghez az elmúlt években, számba véve, hogy még most is a csúcson van és csinálja, tele van pénzzel és imádja is amit csinál, ezt azért teszi, mert ez a szenvedélye.
 A tárgyalásokról is beszélt:
Meg kell mondjam, hogy ez az utóbbi Brock-üzlet, meg amikor Ronda ment hozzájuk a WrestleMania-ra, volt a két legjobb tapasztalatom a Vince-szel vagy onnan bárkivel való üzleteim közül. Úgy vélem, Vince-szel, Stephany-val és Triple H-dzsel mindig nagyszerű együtt dolgozni. Bár Vince-t elég nehéz volt korában kezelni, az utóbbi időben azért egész tűrhető. Ő egy kib***ott pénzhajhász, egy állat, mindig versengeni akar és persze győzni, de neki ilyen a természete és ettől függetlenül tisztelem.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.