Header Ads

CM Punk interjú a szombat esti UFC Fight Night-on

A szombat esti UFC Fight Night-on készített interjút Brian Stann CM Punk-kal, először is arról, elégedett-e saját magával, edzését mennyire látja sikeresnek.
Végül is én egy olyan srác vagyok, aki sosem elégedett magával, folyton arra hajtok, hogy több legyek, talán épp ezért szerettem meg az MMA-t is. De ahhoz képest, hogy az első meccsem előtt állok, azt hiszem pontosan ott tartok, ahol kell, és egyelőre megelégszem ezzel a szinttel.
 Stann emlékeztette Punk-ot a WWE-s időszakára, és arra, hogy rutinosan áll ki nagy közönség elé. Phil úgy érzi, ettől függetlenül ideges lesz, nem a kamerák vagy a tömeg fogja stresszes helyzetbe hozni, hanem hogy harcolnia kell.
Természetesen remegni fogok az idegtől, azt mondom majd magamban, 'megőrültem, vagy miért játszom az életemmel'? De biztos vagyok benne, hogy ez az érzés ahogy jön, úgy el is megy majd.
 Brian elmonja Punk-nak, amit ellenfele, Mickey Gall üzent neki, miszerint a korábbi pankrátor amint a nyolcszögbe lép, gyakorlatilag vége az életének. A szupersztár ezt annyival lereagálta, hogy "cuki".
Ezt kell mondja. De ez a legviccesebb az egészben amit teszünk majd, mert egymás képét fogjuk pofozni egészen addig, amíg ki nem derül ki a jobb. Én nem azért csinálom, mert sztár akarok lenni. Szimplán azért, mert azt akarom tenni és kaptam egy lehetőséget, amire bolond lettem volna nemet mondani. Ez úgy hangzott, mintha fejben kicsit összezavarodott volna, ez nekem csak jó.
 Stann még megkérdezte, hogy képzeli el a küzdelmet és a győzelmet.
Gall-nak eddig gyors mérkőzései voltak. Senki nem gyakorolt rá nagy nyomást vagy hozta őt nehéz helyzetbe. Viszont én pontosan ezt fogom tenni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.