Header Ads

Bayley megindító búcsúja az NXT-től

Több időbe telt, mint sokan várták, ám végül Bayley mégis megérkezett a main roster-be, mikor a RAW-n debütált két nappal Asuka elleni mérkőzése után. A korábbi bajnok így búcsúzott Instagram bejegyzésében az NXT-től:
"Drága NXT,
Ma voltam a Performance Center-ben, ahol ki kellett ürítenem a szekrényemet. Közel négy NXT-ben töltött év után ideje továbbállnom és a többi lánnyal együtt feljebb kerüljünk. Biztos vagyok magamban és érzem, hogy képesek vagyunk magasabb szintre emelni ezt a divíziót. Láttam ahogy az FCW show-kon megjelenő 12 fős közönség 15000 fős publikummá nőtte ki magát az NXT brooklyni TakeOver-én. Az NXT az életem, én magam vagyok az NXT, ez az amit szerettem volna elérni ebben a bizniszben.
A roster, az edzők, a rajongók. Ez minden, amire vágytam. Nem is álmodhattam volna szebb utazásról, el sem tudtam képzelni ennél nagyobb támogatást és szeretetet amit ti mind éreztettetek velem. Teljes szívemből szeretem ezt az üzletet, de mélyről tör fel belőlem a gondolat, hogy nélkületek nem mentem volna semmire, nem értem volna el idáig. Amit mi a ringbe lépve adunk nektek, azt ti rajongók visszaadjátok nekünk. Az NXT éppen ettől lesz kivételes, legjobban mégis csak ez fog hiányozni.
Hiányozni fog a színfalak mögötti NXT család, az egyszeri és megismételhetetlen pillanatok, mint eljátszani Finn Bálor bevonulását, vagy team-elni Shinsuke Nakamura-val, 10 percig állni a ringben és hallgatni, ahogy énekeltek. Hiányozni fog, mikor oly büszkének éreztem magam, hogy ennek része lehettem. De tudom, hogy ez így lesz továbbra is. Ezt az érzést fogom hajszolni örökké. Több mint izgatott vagyok, hogy minden amit tőletek tanultam, megmutathatom majd a WWE-ben. Köszönöm az emlékeket, amit tőletek kaptam, és ne feledjétek, WE ARE NXT!"

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.