Header Ads

A Headbangers visszatérne a WWE-be?

A SmackDown Live Tag Team Címekért folyó Backlash-ig húzódó viadalában még van szabad hely egy csapat számára, és könnyen lehet, hogy ismét visszatér egy csapat a sokak által hiányolt Attitude Era-ból.
Chaz Warrington, akit a rajongók a Headbangers tag team Mosh-jaként ismerhettek meg, Facebook oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben azt írta az álma, hogy még egyszer a WWE kötelei között mérkőzhessen, a jövőheti SmackDown-on valóra válik. A posztot azóta eltávolították, de szerencsére Ryan Satin, a ProWrestlingSheet.com munkatársa lescreenshotolta és és mentette mielőtt még eltűnt. Chaz úgy nyilatkozott, ez számára egy álom, ami valóra válik, mivel fia most már elég idős ahhoz, hogy láthassa őt fellépni a WWE-ben - először, de sajnos valószínűleg utoljára is. Ő és tag team partnere, Trasher több RoH felvételen működött közre az elmúlt években, viszont a WWE-nél 2000 év májusa óta nem léptek közösen ringbe.
Ha a jelentés igaznak bizonyul és a korábbi WWF Tag Team Bajnokok visszatérnek, úgy Heath Slater és Rhyno érdekes duójával néznek majd szembe.
Forrás: wrestlezone

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.