Header Ads

A Channel Guide interjúja Carmella-val

A SmackDown Live sztárja, Carmella nemrég interjút adott a Channel Guide Magazine munkatársának, Scott Fishman-nek, ebből emelnénk ki néhány érdekesebb részt.
Arról, hogy felkerült a main roster-be:
Szó mi szó, kicsit megizzasztott ez az egész, mivel utolsónak választottak. Természetesen nagyon szerettem volna, hogy bekerüljek. Már azt hittem, esélyem sincs, végül aztán mikor meghallottam a nevemet, nem akartam hinni a fülemnek, lesokkoltam.
 Fenti céljairól:
Hatalmas lehetőség ez nekem... Éveken töltöttem az NBA és NFL oldalvonala mellett. Lényegében a srácok szurkolólánya voltam, és ez teljesen oké. Az NXT-ben jól éreztük magunkat együtt, és eljutottam a SmackDown Live-ba is és tündökölhetek. Mert azért több vagyok, mint egy szurkolólány. Az elmúlt két és fél évben azért keményen tepertem. Sokat voltam ringben. Izgatott vagyok, hogy végre megmutathatom az embereknek, ezek után mit tudok letenni az asztalra.
 Az öltöző reakciója arra, hogy felkerült:
A lányok mind nagyon segítőkészek voltak. Becky... Sok időt töltöttem vele az NXT-ben, ha tanácsra volt szükségem mindig szívesen állt a rendelkezésemre. Gyakran ráírtam, hogy légyszi segíts ebben vagy abban és ő jött. Ugyanez Sasha, rá is mindig számíthatok. Nagyszerű közösség.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.