Header Ads

The Undertaker & Triple H, és további hiányzók helyezte a Draft-ra!

Mint arról korábban beszámoltunk, a WWE hivatalossá tette a Draft szabályait, és nem mellesleg a válaszható szupersztárok neveit.


A szétválás eredményeként a műsorok saját Roster-rel fognak futni a jövőben, és teljesen szeparáltan fognak működni.

A legfőbb nevek Roman Reigns, John Cena, Dean Ambrose, Seth Rollins természetesen ott vannak a listán, ám két igazán nagy név hiányzik a listáról. The Undertaker, és Triple H neve többszöri keresés után sem található.

Undertaker esetében kijelenthetjük, hogy vele nagy eséllyel a jövő évi Wrestlemania-ig nem kell számolni, illetve már ha számolhatunk, hiszen rengeteget hallani arról, miszerint befejezte a pályafutását. 

Triple H ringbe való visszatérése se mostanra tehető, ezért nem szerepel a listán. Nagy eséllyel mint vezető fog szerepleni, és így mind két show-n jelen lehet.

Továbbá a jelenleg sérülése után lábadozó Nikki Bella neve sincs a listán. És itt érdemes megemlíteni a további sérülteket is. Tamina, Tyson Kidd és Luke Harper ők sem szerepelnek

Harper esetében biztosak lehetünk, hogy amennyiben a Wyatt Family együtt marad a Draft után, Ő velük együtt fog szerepelni.

Ryback neve sincs a listán, de az ő esetében biztosak lehetünk benne, hogy a szerződési mizéria miatt már nem fog a WWE kötelei között küzdeni./>

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.