Header Ads

Kiket fog visszafújni a brand split?

A múlt hónapban a Forbes magazin szellőztette meg, hogy a WWE számos ex-szupersztárját megkereste, hogy segítségükre legyenek az idei brand split után, amikor is a RAW és a Smackdown mezőnye is jelentősen vékonyabbá válik a mostaninál.

A listán Bill Goldberg és Kurt Angle neve is szerepelt, ám azóta mindketten cáfolták, hogy érintettek lennének. Goldberg bevallása szerint az ő megállapodása csak a WWE 2k17 játékra szólt, míg Angle továbbra is fenntartotta, hogy csak idő kérdése, mikor fog visszatérni, de ez nem most fog megtörténni (noha WWE-s források arról számoltak be, hogy kapcsolatfelvétel sem történt vele).

A Wrestling Observer információi alapján további két nevet írhatunk hozzá a "nem fog jönni" listához, mégpedig Jeff Hardyt és Rey Mysteriót. Érdekesség, hogy ugyanez a forrás olyan korábbi alsó-midcarderek iránti érdeklődésről számolt be, mint Curt Hawkins vagy Jimmy Wang Yang.

A WWE a hírek szerint elsősorban független birkózókat keres, és kiemelt figyelmet fordít a Lucha Undergroundból megszerezhető pankrátorokra. A legfontosabb szempont az, hogy az illetők "taníthatóak" legyenek, magyarul képesek legyenek rossz berögződések nélkül illeszkedni a WWE rendszerébe.

Ti kit látnátok szívesen a szervezetben a draft után?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.