Header Ads

RAW előzetes 2016.06.27.

Tampa városában állomásozik ezen a héten a televíziózás leghosszabb ideje futó műsora, a Monday Night RAW. Az adáson tovább éleződnek a viszályok a soron következő gálára, ami a július 24.-én megrendezendő Battleground lesz. 


Shane McMahon múlt héten hivatalosította a következő PPV főmérkőzését, ami a régóta várt Shield háború lesz egy Triple Threat összecsapás képében. Két éve várunk rá, hogy Dean Ambrose, Seth Rollins és Roman Reigns egymásnak feszüljön, s hogy most meg is kapjuk, rögtön a WWE Nehézsúlyú öv lesz terítéken. Mivel Roman eltiltása mindössze három nappal a PPV előtt telik le, így nem várható más azon kívül, minthogy Dean és Seth kezdenek oda-vissza sakkjátszmába a csatáig. Az első lépések megtörténtek, és egyelőre az újdonsült bajnok van előnyben, hiszen a múlt heti RAW-n egy Dirty Deeds-el nullázta, a csütörtöki Smackdown-ban pedig futásra késztette egyik kihívóját. Ambrose-on semmiféle nyomás nem látható a cím terhe alatt, aminek függvényében Rollins-nak az elsődleges feladata a hetek során az lesz, hogy elbizonytalanítsa a Lunatic Fringe-et a közelgő címmérkőzés előtt. Seth újra a tényekre alapozhat magabiztosságot, hisz Reigns-hez hasonlóan Ambrose sem tudta még Őt legyőzni, komoly téttel bíró mérkőzésen.

Hosszú idő után újra két női mérkőzés kap szerepet egy PPV-n. Nem is akármilyen mérkőzések, hiszen az egyiken Natalya kontra Becky Lynch, míg a másikon a bajnok Charlotte, valamint Sasha Banks csaphatnak össze. Hivatalosítva ugyan egyik küzdelem sincs még, de ez csak formalitás. Előbbi párharcban a barátság elárulása hozta felszínre a konfliktust, utóbbiban pedig a bajnoki cím jelenti a fő indokot. Sasha az elmúlt héten kétszer is komoly jelét adta, hogy Charlotte trónjára fáj a foga, Natalya pedig újra megtámadta Becky-t, így a mai RAW-n mindkét történet szálban előrelépés várható, ami majd a gálán esedékes meccset fogja magában foglalni. 

Nincs megállás a Tag Team bajnokoknak sem, akik számára a frissen visszatérő Wyatt Family jelenti a legnagyobb veszélyt. Voltaképp maguknak köszönhetik, hiszen megzavarták a trió visszatérő beszédét az előző RAW-n. Wyatt innentől maximálisan a bajnokoknak szentelte figyelmét, ami nem sok jóval kecsegtet a New Day számára. Új korszak köszönt a Tag Team divízióra? Amennyiben a Family kihívást intéz a bajnokok irányába, onnantól komolyan számításba vehetjük, hogy a tavaly augusztus óta regnáló New Day ideje, lejárt. 

John Cena és AJ Styles történet sem fog abbamaradni, ez egészen biztos. John számon kérte AJ-n előző héten a PPV-n történteket, szerződésszegéssel vádolta a Phenomenal-t, aki azonban közölte John-nal, hogy nem történt semmi ilyesmi, hisz a Club nem írta alá azt a bizonyos szerződést. Cena küzdeni akart Styles-al  még a RAW-n, de AJ inkább Anderson-t ajánlotta a sokszoros világbajnoknak. Karl nem igazán törte magát az ellenállás miatt, de az egész csak arra menti ki, hogy Gallows és Styles újra lecsaphassanak Cena-ra, aki ismét alul maradt az este végén.. Milyen válasszal készül John a Club irányába? Kihívja egy visszavágóra Styles-t? 

Sami Zayn és Kevin Owens ellentéte is újból kirobbant. Múlt héten egy fordítást követően Sami legyőzte Kevin-t, de a korábbi kétszeres Interkontinentális bajnok nem nyugodott bele a vereségbe, ami végül egy kaotikus bunyóhoz vezetett egészen a színfalak mögé. A Payback-en már összecsaptak, akkor Owens diadalmaskodott. Ha netán trilógiává fejlesztik a párharcot a Main Roster-ben, akkor mind a Battleground-on, mind a Summerslam-en számíthatunk egy-egy sziporkázó mérkőzésre a két közkedvelt szupersztártól. 

A Mid Card övekről sok minden sajnos nem lehet elmondani. A United States bajnok Rusev a jelek szerint folytatja rivalizálását Titus-al, míg a ma minden bizonnyal visszatérő Miz leendő ellenfelét teljes homály fedi. 
Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.