Header Ads

Megújult a Ringside WWE Pankráció Hírek

Teljesen átalakultunk a tegnapi nap folyamán. Bemutatjuk nektek a megújult Ringside-ot, Magyarország legnagyobb pankrációs híroldalát. 

A változás az új társfőszerkesztő érkezésével kezdődött, aki nem más, mint a Szorító Podcast egyik műsorvezetője, Bártfai „Bártfi” Krisztián, akinek korábban több elemző cikke is megjelent az oldalon. Az újításokat egyedül nehezen lehetne keresztülvinni. Megfelelő partnere talált ehhez a WWE-Hírek veterán szerkesztőjében, Szonda Istvánban. 

A páros célja egyértelműen az, hogy a korábbi WWE-Híreket továbbra is Magyarország legnagyobb, szakmailag megfelelő és hiteles oldalként működtesse, az oldalt pedig a magyar pankrációs közösség központjává tegye.
Az oldal tartalmát illetőleg kibővítjük a látókört a pro-wrestling egész palettájára. A WWE mellett elhozzuk a legnagyobb amerikai szervezetek: a TNA, a Ring of Honor, az Evolve, a Pro Wrestling Guerrilla, valamint az európai és a japán szervezetek híreit.
Továbbá szorosan együttműködünk az első hazai szervezettel, a Hungarian Championship Wrestlinggel is.
A hírek mellett Bártfi specialitását is felvesszük a portfolióba, ami a nagyobb lélegzetvételű elemző cikkeket jelenti, melyek a pankrációbiznisz egészét lefedik, a történelmétől kezdve a gazdasági dolgokig.
A páros terveiben szerepel egy vagy több új szerző toborzása is. Ez viszont a jövőben szigorúbb szempontok alapján fog történni. A részletek később egy másik posztban kerülnek publikálásra. 

Tartsatok velünk továbbra is a pankráció világába!


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.