Header Ads

Hungarian Championship Wrestling: Vendetta - EredményekTegnap ismét showműsort tartott a Hungarian Championship Wrestling, ahol egy új forradalom kezdődött, nemzetközi sztárok léptek ringbe és összeért a szervezet alapja a csúcsával.


A viharos szombat délután ismét teltházas közönség várta a magyar pankráció legjavának összecsapásait a Patonyi László sportcsarnokban. A várva várt pillanat 18 órakor érkezett el, amikor kezdetét vett az esemény.

A Doktor rövid nyitó konferálását félbeszakítva érkezett meg az újjáalakult vezetőség, a Rend, Renegade vezetésével, Icarusszal és Doverrel az oldalán elkezdték becsmérelni a szervezet fiatal bajnokát, Nitrót és az új generációs birkózókat. Természetesen ezt Nitro és a fiatalság nem hagyta szó nélkül.

A nyitó mérkőzésen egyből az új nemzedék mutatta meg tudását. A HCW legújabb címéért, a Revolution bajnoki övért zajló torna első elődöntőjében az őrület gyermeke, Chris Dice győzedelmeskedett a kapitány Blake Steamer felett.

A következő mérkőzés történetét egy igazán hosszú rivalizálás/barátság fűszerezte, mivel a HCW bukott hőse, Icarus nézett szembe a holland Gabriel Angelfyre-rel. A mérkőzés Icarus győzelmével zárult.

Az est harmadik összecsapása egy kettő az egy elleni handicap mérkőzés volt, melyen a veterán verekedő, Ron Corvus lépett a kötelek közé, a páratlan páros RP Tyson és Reddix ellenében. A létszámfölény sem tudta megakadályozni, hogy Corvus győzedelmeskedjen.

Az est első felének főmérkőzése következett, ami egy négycsapatos létrameccs volt a tag team bajnoki övekért. A Spártai Légió, Yorghos Kolonis & Markus Mytra; Danny & Dylan a #DD; Audrey Bride & Michael Nuts; valamint a regnáló bajnokok, Grizzly Davidson & Ozzy Spencer (az Őserő) mászott a magasba a hőn áhított érmekért. Az esésekkel tarkított spotfesztivált végül Audrey Bride zárta le azzal, hogy leakasztotta a öveket, megnyerve ezzel a mérkőzést csapatának.

A szünet után a Revolution bajnoki övért zajló torna második elődöntőjében a szofisztikált szupergonosz Ted Wellington Victoriával az oldalán csapott össze Ayden Cortez-zel, akit Sofia kísért a ringbe. A menedzserek összecsapásával tarkított mérkőzést Wellington nyerte.

Ezután egy nemzetközi összecsapáson Zafar Ameen, az algír agresszor nézett szembe a veterán holland Chop Sensei-jel, Kenzo Richards-szal. Egy kisebb csalás után Zafar tovább folytatta a külföldi birkózók elleni menetelését.

Az est első főeseményén az igazgató Renegade nézett szembe a nemzetközi sztárral, Tommy Enddel. Egy hosszú, drámai mérkőzésen a korrupt Miki bíró és Icarus segítségével a HCW vezére legyőzte az Antihőst.

A várva várt végső mérkőzésen összeért a HCW alapja, vagyis a Hardcore bajnoki cím, a szervezet csúcsával, a HCW bajnoki övvel egy címegyesítő mérkőzésben. Európa legfittebb pankrátora, Nitro, a hardcore gépezet Doverrel csapott össze. A mérkőzésbe természetesen a Rend is megpróbált beleavatkozni, amit végül Tommy End és Angelfyre akadályoztak meg. A mérkőzést Nitro zárta le mikor is bevitte befejező mozdulatát, a Frog Splasht az asztalon fekvő Doverre, méghozzá a több mint négy méter magas világítóállvány tetejéről. Így ő lett a szervezet első vitathatatlan bajnoka.

Üzemeltető: Blogger.