Header Ads

Cody Rhodes és a WWE legújabb tárgyalásai.
Cody Rhodes nem is olyan rég hagyta el a szervezetet, most viszont egy érdekes információ látott napvilágot. A PWIndsieder.com értesülései szerint az elmúlt pár napban a WWE képviselői és Cody között egy kisebb tárgyalás zajlott le arról, hogy Rhodes esetleg aláírna egy legendaszerződéshez hasonló kontraktust. Ami azt jelentené, hogy WWE továbbra is árulhatná a Cody Rhodes nevéhez köthető ajándéktárgyakat és felhasználhatnák Codyt/Startdustot a későbbi projektjeikben. (Úgy, mint dokumentumfilmek, rövid interjúk stb.)

Viszont ez nem jelentené azt, hogy Rhodes visszatér a szervezethez. PWInsider szerint az történhetett, hogy a WWE Cody kérése előtt megtervezte és elkezdte gyártani a Stardust ajándéktárgyak legújabb sorozatát. Ha Rhodes aláírja a szerződést, akkor mindkét fél jól jár, mert a WWE folyathatja az merchandise gyártását és eladását addig, míg Cody egy pár kövér csekkre számíthat korábbi munkaadójától.

Azt is fontos megjegyezni, hogy ez a szerződés nem befolyásolná Rhodes függetleneknél történő fellépéseit. Akinek már rengeteg leszervezett mérkőzése van a nyárra a legnevesebb független birkózókkal. 


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.