Header Ads

Ryback-t nagy eséllyel a Payback-en láthattuk utoljára!

Mint beszámoltunk róla, Ryback (Ryan Reeves) határozatlan időre elhagyta a WWE szervezetét, mivel a szerződéshosszabbítását illetően "nézeteltérések" léptek fel!

http://cdn2.wrestling-edge.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/10/Ryback-2.jpg

Hétfőn délután, nem sokkal a RAW kezdése előtt találkozott a cégfejével, Vince McMahon-nal, ahol a szerződéshosszabbítás volt a téma. Mint kiderült, a szervezet már hónapok óta felajánlotta a hosszabbítást, de a felek elképzelései messze állnak egymástól, aminek az alapja a fizetés. Nem mellesleg Ryback saját túrabuszt szeretne. A nagyobb sztárok mind busszal utaznak, hogy a hosszú utazási idő alatt pihenni tudjanak.

Ryback továbbá regisztráltatta a “The Big Guy” és a “Feed Me More” márkaneveket, ami arra ad okot utalni, hogy már felkészült a WWE utáni időszakra. A nézeteltérés bármikor megoldódhat, de úgy tűnik, hogy a WWE ilyen feltételek mellett nem tart igényt a munkájára.

Ryback még a 2004-es Tough Enough keretein belül érkezett a szervezethez, ami után 2005-ben szerződést kapott, és a Deep South Wrestling edzett, mielőtt 2006-ban az Ohio Valley Wrestling-hez került. A Ryback nevet a 2008-as Florida Championship Wrestling debütálásakor vette fel. 2010-ben pedig Skip Sheffield névvel a Nexus-szal került a főműsorokra. 2012-ben pedig ismét Ryback névvel kapott lehetőséget.

Később maga Ryback is megszólalt a történteket illetően:
"Ma pihenek, és hazautazom, az első alkalom évek óta, hogy szabadnak érzem magam. Levetettem magam a TV-s adásokról, egészen addig, ameddig én, és Vince nem tudunk egy inget vagy egy nemet tenni az új szerződésemre. Ez a huzavona már az IC bajnoki uralkodásom óta tart, és ez volt a legnagyobb álmom, hogy a WWE-nek dolgozhassak. Azt mondták, hogy menjek haza ameddig megegyezzük - vagy sem a feltételeken, és kijelenthetem, hogy a riportokkal ellentétben nem a pénzen, vagy egy buszon múlik, amiről már korábban megegyeztünk. Ez egy nagyobb problémára vezethető vissza, ami nem a WWE-vel kapcsolatos, hanem magával a pankrációval."

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2015/06/Ryback.jpg

"A birkózás végkimenetele előre el van döntve! Mi már a meccs előtt tudjuk, hogy ki fog nyerni. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy olyan sportban ahol előre megvannak a győztesek, hogy kaphatnak a győztesek több pénzt, mint a vesztesek. Minden egyes személy a WWE-ben annyit ér, mint a másik. A győztesek addig nem győzhetnek, ameddig a vesztesek bele nem egyeznek, hogy kimennek oda, és vesztenek!"

"A WWE nagy eséllyel elbocsájt, de ha így kell lennie hát legyen. Ha megtudok egyezni, rengeteg dolognak kell változnia, hiszen nem élek félelemben, és nem tudok egy olyan életet folytatni ami teljesen leszabályoz. 

Üzemeltető: Blogger.