Header Ads

A WWE.com nyilatkozata a kirúgásokról! Wade Barrett üzenete a rajongóknak!

Mint korábban megírtuk, a WWE a mai napon hét aktív szerződéssel bíró pankrátortól vált meg! A részletekről maga a WWE.com számolt be!

http://cdn3.wrestling-edge.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/10/damien-sandow-I-U.png

"A WWE döntése értelmében a mai napon 2016.05.06 azonnali hatállyal felbontja a következő WWE szupersztárok szerződését Damien Sandow, Santino Marella, Cameron, El Torito, Hornswoggle, Alex Riley and Zeb Colter. A WWE minden jót kíván számukra a jövőben."

Riley 2007-ben szerződött a WWE-hez, ahol később 2010-ben a The Miz oldalán szerepelt.

Hornswoggle 2006-ban csatlakozott a szervezethez, Érdekes módon bajnok is volt amikor elnyerte a Cruiserweight Title-t.

Colter 2013-ban tért vissza a szervezethez ahol Jack Swagger és Cesaro támogatója volt. Később Alberto Del Rio oldalán volt látható, de csak rövid ideig.

Wade Barrett pedig a következőket nyilatkozta a Twitter oldalán:
"Közel 9 év után ma volt az utolsó napom a WWE-ben. A döntésemet már tavaly augusztusban meghoztam, miszerint az idén júniusban lejáró szerződésemet nem kívánom meghosszabbítani, és ezt a menedzsmenttel is megvitattam. Köszönöm szépen mindenkinek akik az évek alatt támogattak, különösen azoknak akikkel az évek alatt a ringen, és az öltözőn osztoztam. Nagyon fognak hiányozni."

"Ahogy terveztem, most végre kiveszem a jól megérdemelt pihenőmet a professzionális pankrációtól messze, de amint eljön az idő, ismét visszatérek.

Stu Bennett / Wade Barrett"
Üzemeltető: Blogger.