Header Ads

Sting hivatalosan is visszavonult! Részletek!

Sting a szombati nap folyamán a Hall of Fame ceremónián hivatalosan is bejelentette, miszerint visszavonul a professzionális pankrációtól!

http://cdn.wrestling-edge.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/04/Sting1.jpgVasárnap az ESPN vendége volt, ahol a WWE korábbi alkalmazottja, Jonathan Coachman volt a beszélgető társa:

"Nagyon nehéz döntés volt számomra, hiszen a közönség a "még egy meccs"-et skandálta, és nagyon akartam még azt az egy meccset. Különböző okokból kifolyólag ideje volt, és nehéz volt megtenni 30 év után"

Sting még a 2015-s Night of Champions-ön sérült meg Seth Rollins ellen, amikor egy Power Bomb-bal a sarokba került. Azóta nem lépett ringbe, és sajnos már nem is fog.


"Seth Rollins ellen történt a Night of Champoins-ön. Olyan volt mint egy ostor csapás, ami kétszer is megtörtént a meccsen. Az első után remegtem, és zsibbadtak az ujjaim. Éreztem már ilyet korábban is, de ez tejesen más volt. A második alkalommal nem bírtam lábra állni. Rövidre zárva a történetet, két helyen is szűkület van a gerincemben a nyakamnál."
Üzemeltető: Blogger.