Header Ads

Adam Rose őszinte véleménye az eltiltását illetően!

Mint arról beszámoltunk, Adam Rose-t valódi nevén Ray Leppan-t a héten a WWE 60 napra felfüggesztette az aktív birkózástól, amiért megsértette a WWE Wellness Politikáját!

Rose a Twitter oldalán nyilatkozott az eltiltásáról, amit érdemes elolvasni:


"Nem akartam nyilatkozni az eltiltásommal kapcsolatban, de úgy érzem meg kell tennem. Két gyermekem van, akik egy nap olvasni fogják a híreket az apukájukról, és egy húgom, aki abba halt bele, hogy egy életen át küzdött a heroinfüggőséggel."

http://cdn2.wrestling-edge.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/04/Adam-Rose.jpg

"Tehát abszolút úgy érzem, hogy szükségem van rá, és jogomban áll elmondani az igazat."

"Abban biztos vagyok, hogy ez a válasz megközelíteni sem fogja azt a nyilvánosságot, amit az eltiltásom híre elért, és hogy ez a válasz egyenértékű egy karrier öngyilkossággal"
"De úgy érzem, hogy a gyermekeim, a húgom, és a családom miatt meg kell tennem...Ti, a WWE Univerzuma - jogotokban áll tudni az igazságot, ami az eltiltásomat illeti, és hogy valójában miért is kaptam."

"Idézni fogom az orvosomat is a válaszomban. mivel Őt is ugyan úgy sokkolta ez az eltiltás."

"Már most kijelenthetem, hogy semmi rosszat nem tettem, és csak az orvosom, és a protokoll által előírt gyógyszereket fogyasztottam."

"A válaszom, és az orvosom válasza hamarosan érkezni fog. Tehát mielőtt ítélkeztek, ismerjétek a tényeket. Én, és a családom még mindig a padlón vagyunk ettől a csapástól. Egyáltalán nem haragszom a WWE-re, de úgy érzem, hogy a WWE Wellness politikáját kezelő személyek nem helyesen jártak el, amikor meghozták ezt a döntést."
Üzemeltető: Blogger.