Header Ads

Teljesen átalakul a Díva részleg a WrestleMania után! Új bajnoki öv?

Az elmúlt időkben rengeteg pletykát lehetett arról hallani, hogy a WWE teljesen átalakítja a Díva divíziót még pedig azzal, hogy ismét Women's Division lenne a neve, továbbá ez azzal is járna, hogy a pillangós öv a múlté lenne!

http://www.diva-dirt.com/wp-content/uploads/2009/06/recognitionsystem.jpg

Ezt a vezetőség már hosszú ideje tárgyalja, mivel a szervezet korábban a modellekből lett birkózókra fordította a figyelmet, mint pl. Kelly Kelly, Eve Torres, The Bella Twins, Maryse és Maria Kanellis. Az elmúlt időkben viszont inkább a tehetségesebb nők felé nyúlnak, mint a jelenlegi bajnok Charlotte, Sasha Banks, Becky Lynch, és az NXT-ben pallérozódó Bayley és Asuka.


Érdemes kiemelni, hogy a dívák iránti figyelem hatalmas, hiszen az WWEShop.com eladási statisztikái szerint a  WWE World Heavyweight Championship öv után a legtöbbet a WWE Diva Championship övből adják el.

Egy bennfentes hírforrás elmondása alapján, ez névváltás már a jövő heti RAW-n esedékes lesz, ami a WrestleMania-t követő első adás. A címet is nagy eséllyel már ezen az adáson cserélni fogják, egy Women's Championship-re amely hasonló lesz a WHC övhöz.
Üzemeltető: Blogger.