Header Ads

Titus O'Neil eltiltását csökkentették! Sokan rasszizmussal vádolják a WWE-t!

Mint megírtuk, a WWE előzőleg 90 napra felfüggesztette Titus O'Neil-t amiért a pankrátor játékos módon megragadta Vince McMahon-t! Ezt a büntetést mára 60 napra csökkentették, ám így is sokan rasszizmussal vádolják emiatt a WWE-t!


A 60 napos eltiltás miatt Titus O'Neil még így sem lehet ott a WrestleMania-n, aki egyébként a Twitter-en azt írta, hogy nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt és elismeri, hogy hibázott, ám nem gondolja úgy, hogy a büntetés arányos lenne a tettével.


Titus O'Neil jó barátja, az egykori WWE bajnok Batista azzal a javaslattal fordult Titus-hoz, hogy hagyja ott a WWE-t és perelje be a szervezetet, ám ez még nem történt meg.

Sokan közben rasszizmussal vádolják a WWE-t, elsősorban Vince McMahon-t, hiszen úgy gondolják, ha nem egy fekete pankrátor tette volna ezt vele, akkor nem lettek volna ilyen következményei a dolognak. A WWE természetesen ezt cáfolta, és azt írták, hogy a büntetésnek semmi köze Titus O'Neil bőrszínéhez vagy származásához, csupán a hozzáállásához és a cselekedeteihez.
Üzemeltető: Blogger.