Header Ads

Ők voltak Cesaro kedvenc pankrátorai és legkeményebb ellenfelei!

Cesaro a napokban a Gulf News TV-nek adott interjúban több mindenről beszélt, többek között például megemlítette, hogy kik voltak minden idők legkeményebb ellenfelei a WWE-ben vagy épp kik az ő kedvenc pankrátorai!

http://www.mainevent-gear.com/uploads/1/5/8/5/15856204/5214262_orig.jpg

Cesaro elmondta, hogy élete legjobb meccse a John Cena elleni mérkőzés volt a United States bajnoki címért a 2015. július 6-ai Raw-n, Chichago-ban. Cesaro számára ez a mérkőzés nagyon különleges volt, többek között azért is, mert ők ketten voltak aznap a Raw főeseménye.


A három legkeményebb pankrátor akikkel Cesaro ringbe lépett az Sheamus, Daniel Bryan és Big Show voltak.

Daniel Bryan visszavonulásával kapcsolatban azt mondta, hogy nagyon sajnálja, már régóta ismeri Daniel Bryan-t, legalább tíz éve, többször utaztak együtt és nagyon jó barátok. Reméli Bryan ezek után is boldog lesz az életében.

Azt reméli, hogy a Fastlane gálán Dean Ambrose lefogja győzni Brock Lesnar-t és Roman Reigns a triple threat mérkőzésen és ő mehet az övért a WrestleMania-n. Cesaro azt mondta, hogy amilyen őrült, Ambrose-al mindig számolni kell.

Cesaro álomellenfele az attitude korszakból Stone Cold Steve Austin lenne.

A WWE-ben a legerősebb emberek rajta kívül szerint Seth Rollins, John Cena és Mark Henry. Bár Henry már öreg, de még mindig óriási súlyokat képes megemelni ami szerinte elképesztő.

Minden idők öt legjobb pankrátorának Owen Hart-ot, A Steiner Brothers-t, Steve Austin-t és Papa Shango-t tartja.
Üzemeltető: Blogger.