Header Ads

Daniel Bryan örökre megváltoztatta a pankrációt!

A WWE Hall of Famer Mick Foley a hivatalos facebook oldalán osztotta meg a véleményét arról, hogy bár Daniel Bryan visszavonult a pankrációtól, ám karrierje során örökre megváltoztatta ezt a szakmát és olyan új lehetőségeket nyitott a fiatalok számára, amely a pankráció jövőjét jelenti!

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/336/964/RAW_1066_Photo_082_original.jpg?1390797975

Mick Foley azt írta, hogy Daniel Bryan karrierje ugyan véget ért, ám ez egy elképesztő karrier volt. Bryan ugyanis Japántól kezdve a világ legkülönbözőbb országaiban lépett fel, volt független szervezeteknél és a WWE csúcsán is.


Foley szerint Bryan karrierje volt az, amely megnyitotta az elmúlt években a fiatal és tehetséges kistermetű pankrátorok számára az utat a WWE csúcsa felé, ahogy Daniel Bryan is elért erre a csúcsra.

A közönség és a rajongók támogatásával Daniel Bryan megmutatta, hogy mi mindenre képes és hogy képes megváltoztatni a pankrációt és egy olyan új utat nyitni, amely ennek a szakmának a jövőjét jelenti. A búcsúbeszéde a Raw-n pedig minden idők egyik legmeghatóbb promója Foley szerint.
Üzemeltető: Blogger.