Header Ads

Részletek a WWE friss igazolásairól! A WWE letarolja a piacot!

Tegnap bombaként robban a hír, hogy a WWE leigazolta a New Japan Pro Wrestling szervezet sztárjait, AJ Styles-t, Doc Gallows-t, Karl Anderson-t és Shinsuke Nakamura-t! A WWE ezekkel az igazolásokkal kezdi teljesen leigázni a függetlenek világát is, abban viszont biztosak lehetünk, hogy valami nagyra készülnek!


Az NXT megjelenése óta a WWE folyamatosan szerződteti le a legnagyobb neveket az amerikai, kanadai és mexikói független szervezetekből, az utóbbi időben azonban a szervezet már Japánt is meghódította, hiszen a legnagyobb nevek már szinte mind a WWE szerződésében állnak.

A WWE ezzel valószínűleg biztosítja a jövőbeli utánpótlását, ám ezzel együtt gyakorlatilag megszünteti a független szervezetek túlélésének lehetőségét is. Továbbá, mivel a WWE pár éve elinditotta a Performance Center-t, ahol fiatal kortól pankrátornak nevelik az ott tanulókat, a WWE-nek nincs miért aggódnia, nem úgy, mint más szervezeteknek.

A hírek szerint a most leszerződtetett négy pankrátor közül páran az NXT-t kihagyva egyből a főrosterre kerülnek és ha azt vesszük, hogy a most leszerződtetett pankrátorok közül sokan kapcsolódnak a Bullet Club nevű csapathoz, amelynek a jelenlegi NXT világbajnok, Finn Bálor is a tagja volt, nem kizárt, hogy a WWE ismét egy óriási sztorira készül.


A Bullet Club az NJPW-n kívül feltűnt már a ROH és a GFW adásain is, de több független szervezetben ott voltak és szinte mindig sikereket értek el. Ha Finn Bálor felkerülne a főrosterre, ami valószínűleg hamarosan meg fog történni, és a most leszerződtetett pankrátorok is debütálnak, akkor nem kizárt, hogy a WWE egy saját Bullet Club-ot akar létrehozni.
Üzemeltető: Blogger.