Header Ads

Óriási bejelentés a Royal Rumble-re! A győztes lesz az új bajnok!

Vince McMahon a Raw-n hivatalosan is bejelentette, hogy Roman Reigns-nek a Royal Rumble-n kell majd megvédenie a címét, méghozzá 29 ember ellen, a Royal Rumble mérkőzésen! Igen, aki a Royal Rumble-t mérkőzést megnyeri, az lesz az új WWE nehézsúlyú világbajnok!


A meccs részletei egyelőre még nincsenek letisztázva, a WWE még soha nem csinált ilyet ezelőtt*, így nem tudni, hogy mi lesz a WrestleMania főmérkőzés lehetőségével. Hiszen ennek értelmében a győztes a bajnoki címet szerzi meg, nem pedig a lehetőséget a címért a WrestleMania-ra.

Úgy tűnik a többévnyi rutin után a WWE végre újítani akar a Royal Rumble menetén és ez sok rajongó szerint akár érdekes is lehet!

Az eddigi pankrátorok tehát akik hivatalosan is ott lesznek a Royal Rumble mérkőzésen és ha nyernek megszerezhetik a WWE nehézsúlyú világbajnoki címet a következők: Big Show, Curtis Axel, Ryback, Chris Jericho, Bray Wyatt, Luke Harper, Braun Strowman, Erick Rowan, Dolph Ziggler és Roman Reigns.

* Javítás: Ahogyan a hozzászólásokban is említették, mégis volt már ilyen mérkőzés a WWE történetében, méghozzá 1992-ben, amikor Ric Flair nyerte meg az akkor betöltetlen bajnoki címet!
Üzemeltető: Blogger.