Header Ads

Hivatalos! Sting az első Hall of Fame jelölt az évben!

A WWE a hivatalos oldalán hivatalosan is bejelentette, hogy a WrestleMania 32-t megelőző Hall of Fame ceremónia első hivatalos jelöltje nem más, mint Sting!


A Hall of Fame gálával a WWE a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pankrátorokat szokta megjutalmazni, gyakorlatilag a pankráció legnagyobb nevei mind szerepelnek ezen a listán. Az a megtiszteltetés, hogy valaki Hall of Famer lesz a WWE-ben az igazi legendákat illeti meg és a WWE és a rajongók mind úgy gondolják, hogy Sting ezt abszolút kiérdemelte.

Bár Sting az elmúlt évekig nem szerepelt egyetlen alkalommal a WWE-ben, hiszen a WCW pankrátora volt, a szervezet megszűnése után pedig sokáig a TNA-ben dolgozott, azonban végül a WWE-hez is leszerződött karrierje végén.


Sting a WWE-ben olyan pankrátorokkal küzdött meg, mint Triple H de ebben az évben a WWE nehézsúlyú világbajnoki címért is lehetőséget kapott Seth Rollins ellen. Az, hogy a Hall of Famer beavatás után, esetleg a mostani WrestleMania-n lesz a mérkőzése Sting-nek jelenleg még nem tudni.
Üzemeltető: Blogger.