Header Ads

Aj Styles a WWE-ben - részletek!

http://www.artofwrestling.cz/wp-content/uploads/2015/12/AJ-Styles.jpgMint arról beszámoltunk, Aj Styles, Doc Gallows, Karl Anderson, és Shinsuke Nakamura a WWE szervezetébe szerződtek!

Mint kiderült, a négyes a NJPW Wrestle Kingdom 10 eseményén együttesen értesítették a japán szervezet vezetőit, miszerint a WWE megkereste őket, és élnek a lehetőséggel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a négyes egyike sem írt alá semmilyen szerződést, ám a hírek szerint ez is megtörténik, amint minden korábbi kötelezettségüknek eleget tettek.

A bennfentes hírek szerint a WWE nem kevés pénzt fizet Styles-nak és Nakamura-nák, így nagy eséllyel nem csak az NXT adásain fognak feltűnni.  Valószínűleg csak a WWE stílusának megszokása végett láthatjuk majd őket az NXT-ben, és utána egyből a Main Rosterbe kerülnek.

Akik követik az NJPW-t azok tudhatják, hogy a Bullet Club tegnap este Styles ellen fordult, így nagy eséllyel ez volt AJ utolsó fellépése a szervezetnél. Továbbá a csapat új vezetője, Kenny Omega is bezsebelt egy győzelmet Nakamura ellen, így nagy eséllyel címmérkőzést kap a jövőben, amit Nakamura a távozás maitt biztos elveszít. 

Dave Melzter elmondása szerint idénre is nagy meglepetéseket terveznek a Royal Rumble meccsre, és akár ezekből a nevekből is bedobhatnak párat.
Üzemeltető: Blogger.